Bianca Drăgușanu își va deschide ”Școala de dive”: ”Vreau să fiu cea care predă”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu vrea să pună bazele unei noi afaceri.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai de succes femei din România. Vedeta are multe contracte de imagine bine puse la punct, iar atelierul de haine, acolo unde blondina își petrece cea mai mare parte din zi, îi merge de minune. Acum însă, se pare că aceasta se gândește la o nouă afacere, prin care să dea lovitura. ”Școala de dive” este noul proiect al Biancăi Drăgușanu, unde vrea să împărtășească fetelor toate experiențele de viață pe care ea le-a acumulat până acum. Chiar dacă are ideea asta în plan de mai mulți ani, vedeta spune că nu a renunțat încă la ea, ci vrea doar să aibă timp să pună totul la punct, pentru că  dorește să se implice exclusiv în acest proiect. 

„A fost o idee de a mea de acum trei ani. Nu am materializat-o încă, dar nu am renunțat la ea. Pentru ce este nevoie să mă implic personal, iar timpul nu mi-a permis, momentan. Sunt adepta lucrului bine făcut, să iasă totul perfect, iar acest proiect necesită timp și implicare. Iar eu vreau să mă implic total, să fiu cea care predă”, a declarat vedeta pentru playtech.ro

Cum arată o zi din viața Biancăi Drăgușanu

Ziua vedetei începe destul de dimineața, când, în primul rând, aceasta se ocupă de fetița ei. După ce o lasă pe Sofia la grădiniță, Bianca își alocă puțin timp pentru ea, după care merge la atelier.

”La 7.30 sunt deja în picioare. Îmi pregătesc fetița pentru grădiniță, o conduc la clasă și apoi merg pentru o oră și jumătate sau chiar două la sală. Imediat după aceea mă duc la atelier. Acolo am întâlnire cu clientele mele, cu care vorbesc despre multe lucruri.

Despre ce rochii le vin mai bine sau despre cum să-și aranjeze părul. Urmează în fiecare zi, de luni până vineri momentul în care îmi iau fata acasă, dar ne oprim mai întâi la ora de dans, în medie cam 45 de minute. Apoi, seara are și ea programul ei, care poate diferi!.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu, motivul pentru care poartă peruci: „Faptul că ultimii 3 ani din viața mea...”

 

 

Ce dietă a ținut vedeta, pentru a atinge forma fizică de astăzi

Chiar dacă acum are o siluetă ce întoarce orice privire, în urmă cu mai mult timp, Bianca Drăgușanu cântărea un număr destul de mare de kilograme. Când și-a dat seama că nu mai poate continua în acest stil, aceasta a adoptat o dietă foarte strictă, cu ajutorul căreia a slăbit un număr record de kilograme.

„Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simţeam confortabil.

În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea., a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars, potrivit cancan.

Cum se înțelege Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, cu iubita lui Victor Slav: ”Cam asta se întâmplă și la alții”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel