Prima fotografie cu Brigitte Sfăt și Florin Pastramă de când s-au împăcat. Ce declarație de dragoste i-a făcut bruneta soțului ei

Data publicării:

Brigitte Sfăt a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu soțul ei, de când au decis să-și mai dea o sanșă relației.

Brigitte Sfăt anunța cu ceva timp în urmă despărțirea de soțul ei, din cauza scandalurilor în care a implicat-o de-a lungul timpului, dar și din cauza abuzurilor la care a fost supusă, după cum declara chiar ea recent. Acum, bruneta și-a uimit fanii, anunțând, de această dată, împăcarea dintre ea și Florin Pastramă. Brigitte și-a exprimat, nu doar o dată, regretul despărțirii de partenerul ei de viață și se pare că aceștia au decis că mai merită să-și mai dea încă o șansă.

Fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase a postat pe Instagram prima fotografie în care apare alături de Florin Pastramă, de când aceștia au anunțat despărțirea. Acum, se pare că lucrurile sunt foarte bune între ei, iar bruneta a ținut să-și exprime public sentimentele profunde pe care le simte față de Florin Pastramă. 

”Te iubesc foarte mult.”, este textul scris de Brigitte Pastramă în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Ce spune recent Brigitte Pastramă despre mtivul despărțirii dintre cei doi

În urmă cu doar câteva zile, Brigitte a făcut noi dezvăluiri cu privire la despărțirea dintre ea și Florin Pastramă. Dacă inițial, vedeta a declarat faptul că ea a fost cea care a vrut să se despartă de soțul ei, din cauza faptului că acesta era violent și o punea în tot felul de ipostaze nefavorabile, care îi dăunau  imaginii, acum aceasta spune că altul e motivul. Brigitte le-a scris fanilor pe rețelele de socializare faptul că, fix înainte să împlinească 3 ani de relație cu Florin Pastramă, acesta a ales să o părăsească. Bărbatului nu i-ar fi convenit faptul că bruneta s-a întâlnit cu tatăl copilului ei, unde a purtat o ținută provocatoare. La scurt timp după ce a scris acest text, Brigitte Sfăt l-a șters de pe rețelele de socializare.

”Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(...). Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?'”, a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Motivul inițial al despărțirii dintre cei doi

Tot Brigitte Sfăt a fost cea care a făcut anunțul despărțirii de soțul ei, în urmă cu ceva timp, după ce a declarat faptul că nu mai poate suporta scandalurile provocate de acesta. Mai mult, la vremea aceea, bruneta spunea chiar și faptul că l-a dat afară din casă pe bărbat și că nu mai vrea să audă de el.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, in exclusivitate pentru Click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel