Florin Pastramă, primele declarații după ce a fost acuzat că și-ar fi agresat soția: ”Am împins-o o dată spre gard”

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au hotărât să-și mai dea o șansă, dar au dezvăluit și adevăratul motiv care a produs ruptura dintre ei doi.

Chiar după câteva zile de când au anunțat public faptul că își dau o nouă șansă relației, pentru că se iubesc prea mult, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au afișat împreună la aniversarea Sarei, fiica brunetei. Aici cei doi au dezvăluit care a fost realul motiv al despărțirii, dar au vorbit și despre violența ce a avut loc în cuplul celor doi. Deși, imediat ce a anunțat divorțul, Brigitte spunea că partenerul ei de viață a umilit-o și a agresat-o fizic de mai multe ori, bărbatul spune că nu a fost vorba despre așa ceva, ci a fost un gest interpretat greșit. 

”Am greșit în fața Domnului Iisus, am greșit în fața lui Brigitte, am țipat, nu am dat în ea. Am împins-o odată spre gard, dar bineînțeles că și Brigitte, că nu se lasă nici ea. De la două trei cuvinte care nu erau la locul lor, de acolo ne-am certat, m-am enervat eu foarte tare, mă enervez foarte grav, dar foarte rar, dar și când mă enervez e grav, iar atunci am împins-o spre gard. Ne-a făcut foarte bine despărțirea asta, am stat despărțiți trei săptămâni.”, a spus Florin Pastramă în cadrul emisiunii Star Magazine de la Antena Stars.

Prima fotografie cu Brigitte Sfăt și Florin Pastramă de când s-au împăcat. Ce declarație de dragoste i-a făcut bruneta soțului ei

Florin Pastramă susține că a fost influențat să își părăsească soția

După cum au dezvăluit cei doi recent, toată cearta a pornit din cauza faptului că Brigitte s-a întâlnit în mall cu fostul ei soț. Chiar dacă Florin Pastramă nu a avut nimic de spus după această întâmplare, cei din anturajul său l-au influențat, spunându-i să se despartă de ea.

”Eu niciodată nu m-am îndoit că Brigitte ar greși cu ceva sau să n-am încredere în Brigitte. Problema a fost că toți frații din biserică când au văzut că paparazzi au prins-o cu fostul soț...Eu niciodată n-o să mă îndoiesc de Brigitte, dar frații din biserică au văzut niște imagini în care era cu el. Frații au comentat că nu e normal ca Brigitte să o ducă la mall... m-au influențat, nu eu am comentat.”, a continuat Florin Pastramă.

 

 

”Îți promit Florin că nu o să te mai umilesc niciodată”

Chiar dacă Florin Pastramă spune că despărțirea a fost una binevenită pentru cuplul celor doi, Brigitte Sfăt spune că a rezistat cu greu dorului de soțul ei. În acest sens, bruneta i-a promis acestuia că nu-l va mai dezamăgi niciodată.

„El a văzut la televizor faptul că am spus că vreau să divorțez și atunci a plecat de acasă. Apoi ne-am împăcat și am mers la biserică. Și deodată el a zis „plec”, după care după două ore, toți frații lui au zis: ”Asta e femeie? Cum se îmbracă?” I-au zis să se despartă de mine. Ne-am certat de la un joc de cuvinte de fapt, el voia de fapt să arate că e bărbat. Îți promit Florin că nu o să te mai umilesc niciodată, nu mai vreau să sufăr, iar tu nu meriți să nu mă comport așa. Am fost atât de mult timp singură, încât am fost și femie și bărbat și uneori mă comport ca un bărbat, dar nu vreau să-mi pierd soțul.”, a spus și Brigitte Sfăt.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu și-ar dori o aventură cu o femeie celebră. A recunoscut tot, deși este căsătoritGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 15 iul 2022, 17:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience