Feli și-a cerut iubitul în căsătorie. Cum va arăta ziua nunții: „O mireasă desculță”

Data publicării:

Feli a dezvăluit că nu a vrut să aștepte ca iubitul ei să-i ceară mâna, așa că a făcut-o ea. 

Feli trăiește o frumoasă poveste cu iubitul ei, Cătălin, cu care are și o fetiță minunată, pe Nora. Recent, artista a vorbit despre momentul în care șia cunoscut iubitul și cum a evoluat relația lor. 

Feli, mărturisiri fără perdea. Vedeta a apelat la ajutorul unui terapeut

Feli spune că nu a fost dragoste la vedere atunci când și-a întâlnit iubitul, însă a simțit că este ceva special legat de el. 

„Pe Cătă l-am cunoscut la o nuntă a care am fost invitată să cânt. De acolo am devenit prieteni, iar câteva luni mai târziu deveneam părinții Norei Luna. De menționat faptul că, iubindu-ne, deja a venit și ea. (râde) Și ca să îți răspund și la următoarea întrebare… Nu. Nu a fost dragoste la prima vedere! A fost sentiment de apartenență la prima vedere. Am știut că el o să fie tatăl copilului meu”, a dezvăluit vedeta pentru VIVA.

Feli a trăit o adevărată dramă în copilărie. Răzvan Simion a rămas șocat de pățania artistei


Artista spune că visează la ziua nunții și că își imaginează că o să fie o mireasă cu totul atipică. 


„M-am gândit la căsătorie și da, mă văd mireasă. O mireasă desculță care se va bucura de acea zi specială atunci când o să simtă și ea, și mirele ei”, a mai spus vedeta.

O mireasă atât de atipică, încât ea este cea care a făcut primul pas. Vedeta și-a cerut iubitul în căsătorie, sfidând astfel tradițiile care spun că bărbatul este cel care trebuie să-i ofere inelul de logodnă femeii. 

„Am cerut EU în căsătorie”, a mai spus Feli pentru sursa citată. 

Feli Donose a vrut să adopte un copil: „Credeam că nu o să am vreun soț vreodată”

Feli a devenit cunoscută în anul 2012, odată cu participarea la 'Vocea României'.Aceasta a făcut parte din echipa lui Marius Moga și a ajuns până în semifinale. 


În 2014 a semnat un contract cu casa de producție a lui Smiley. 


La finalul anului 2015, Feli a lansat melodia 'Creioane colorate', care i-a adus un real succes pe piața muzicală din România. Feli și-a lansat primul album, 'Eu sunt Feli', în anuș 2017. 


Anul 2018, venea cu o veste uimitoare pentru fanii artistei. Aceasta anunța plină de entuziasm că este însărcinată. Iubitul lui Feli nu face parte din lumea muzicală și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel