Feli a trăit o adevărată dramă în copilărie. Răzvan Simion a rămas șocat de pățania artistei

Data publicării:
Feli, sursa instagram
Descriere foto: Feli, sursa instagram

Feli și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama trăită în copilărie, care a marcat-o profund.

Invitată în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Feli a vorbit despre dramele din copilărie. Aceasta i-a marturisit lui Răzvan Simion că a suferit mult în copilărie, din cauza faptului că ceilalți râdeau pe seama fizicului ei. 

”Când eram mica mi se zicea ”girafa”, ca am gatul lung, mergem cocosata ca sa nu se vada asta, pana când mi-a zis mama ca unde ma duc asa, ca trebuie sa merg mandra, ca sunt frumoasa. Eu nu m-am uitat in alte gradini decat in a mea. Cand m-am vazut in unele poze in care eram grasuta, imbracata in fustitie, mi-am zis ”mai, dar de ce nu imi placea de mine, ca eram chiar draguta”. Si cineva mi-a zis ca ceilalti ma faceau, de fapt, sa ma simt asa, si nu eu”, a mărturisit Feli Donose.

De asemenea, Feli a mărturisit cu sinceritate că se teme de acest fenomen de bullying pentru fiica sa. Artista nu își dorește ca fiica ei să treacă prin ce a trecut ea.

”Mi-e frica si pentru fetita mea de acest bullying. Piesa ”Puiule, Puiuțule” este o piesa despre suferintele mele si unii ziceau pe story ca e ”masonerie”, ca vedeau ei unele semne la mine in videoclip, nu ai cum sa controlezi asta. Se pare ca noi ne-am inrait. Credeam ca prin prisma pandemiei o sa ne mai imbunam, că o se ne spunem ”te iubesc” mai des, dar de unde, pare ca e mai rau. Astfel de oameni sunt nefericiti acasa si de aceea arunca in noi.”, a mai spus Feli Donose la Neatza cu Razvan si Dani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel