Feli Donose a vrut să adopte un copil: „Credeam că nu o să am vreun soț vreodată”

Feli, sursa foto Facebook
Descriere foto: Feli, sursa foto Facebook

Feli Donose nu credea că va avea vreodată familie. Ce o împiedica pe artistă să viseze la aceste lucruri?

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În vârstă de 34 de ani, artista se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată. Chiar dacă în trecut nu s-ar fi gândit ca avea soț vreodată și o familie atât de frumoasă, acum vedeta trăiește cele mai deosebite momente din viața ei. Feli s-a preocupat mereu de cariera ei și nu a avut timp de relații și povești de iubire. Dar iată că viața ei s-a schimbat când se aștepta cel mai puțin.


„Mi-am dorit tare mult să am o fetiță. Mi-am dorit să am și un soț, dar nu era neapărat în planurile mele. Planul era să adopt, pentru că...credeam că nu o să am vreun soț vreodată. Pentră că 99% din viața mea mi-am dedicat-o muzicii. În capul meu era așa: e un pic mai ușor să fiu doar eu și cu fetița mea ( pentru că voiam să adopt o fetiță), decât să am și un soț... poate să nu fiu înțeleasă”, a spus Feli în cadrul rubricii prezentate de Maria Gyorfi. 


Feli Donose a vorbit și despre începutul relației ei cu Cătălin. Nu a fost dragoste la prima vedere și nici nu a crezut că este ceva de durată, dar iată că relația lor de prietenie s-a transformat în timp într-o frumoasă poveste de iubire. 


”Cred în pași mici. Până la Cătălin eu nu am avut o relație, poate că am simțit din prima că nu e neapărat ceva de băgat în seamă. Cu Cătălin am avut răbdare, noi am fost la început prieteni. Noi când ne-am văzut prima dată, el locuia în altă țară. Trăiesc pentru prima dată o iubire matură, nu fluturi în stomac”, a adăugat artista. 


Feli a devenit cunoscută în anul 2012, odată cu participarea la 'Vocea României'.Aceasta a făcut parte din echipa lui Marius Moga și a ajuns până în semifinale. 


În 2014 a semnat un contract cu HaHaHa Production casa de producție a lui Smiley. 


La finalul anului 2015, Feli a lansat melodia 'Creioane colorate', care i-a adus un real succes pe piața muzicală din România. Feli și-a lansat primul album, 'Eu sunt Feli', în anuș 2017. 


Anul 2018, venea cu o veste uimitoare pentru fanii artistei. Aceasta anunța plină de entuziasm că este însărcinată. Iubitul lui Feli nu face parte din lumea muzicală și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. 


Citește și: Feli a trăit o adevărată dramă în copilărie. Răzvan Simion a rămas șocat de pățania artistei

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 18 mai 2021, 10:14 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience