Feli, mărturisiri fără perdea. Vedeta a apelat la ajutorul unui terapeut

Data publicării:
Feli, sursa foto Facebook
Descriere foto: Feli, sursa foto Facebook

Feli nu a avut parte dintotdeauna de o viață perfectă, artista a trecut prin perioade în care s-a simțit la pământ. 

Chiar dacă acum se bucură de un succes imens și are parte de o viață la care mulți oameni doar visează, Feli a vorbti sincer despre perioadele când nu i-a fost atât de bine. 


„Am făcut o curățenie, am rămas doar cu prietenii adevărați. Decât să dau o energie grea copilului meu, mai bine așa. Trebuie să o faci, dar nouă ne place viața toxică. Simțeam că oamenii îmi transmiteau – nu trebuie să mai fii fericită”, a povestit Feli invitată în emisiunea La Măruță de pe Pro TV. 


Pandemia nu a fost chiar ușoară pentru artistă, care a mărturisit că a trecut cu greu peste dorul de scenă și de public. Ba mai mult, Feli a spus că a devenit mai rea în ultima perioadă, deoarece a înțeles că nu este nevoie să fii mereu pe placul celor din jur. 


„Ce fază nașpa am avut o vreme. Toată pandemia am zis că sunt bine, dar m-a afectat: dorul de scenă. M-am trezit într-o realitate a mea, în care am văzut că lumea nu o să fie mai bună, ci o să fie opusul. 


Și eu m-am făcut mai rea... nu mai spun DA la orice doar ca să nu supăr pe careva. Din nevoia de a fi iubită, din nesiguranță. Dar m-a obosit foarte tare și mi-am scos masca acum”, a spus Feli. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel