Fata lui Cornel Palade, lăsată pe străzi: M-au distrus până în măduva oaselor

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ada Palade, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ada Palade, Facebook

Fata lui Cornel Palade a trecut prin momente cumplite, după ce a fost dată afară din casă.

Fata lui Cornel Palade a răbufnit pe rețelele de socializare, unde și-a deschis sufletul și a povestit momentele cumplite prin care a trecut după ce a părăsit România. Ada Palade a ales în urmă cu trei ani să înceapă o nouă viață în Anglia, acolo unde a decis să locuiască împreună cu câțiva prieteni apropiați de-ai ei. Chiar dacă fata vedetei a avut foarte mare încredere în aceștia, Ada a sfârșit prin a fi dată afară din casă.

"S-ar putea să fiu judecată pentru ceea ce spun sau pentru ceea ce sunt. Am plecat din România acum aproape 3 ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, crezând că voi avea prieteni adevărați lângă mine care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, îmi doresc să fiu fericită, dar se pare că pentru ei cel mai important lucru era chiria. Am crezut în ei și totuși m-au distrus până în măduva oaselor... După 6 luni de când m-am întors în Londra, am fost dată afară pe străzi, am crezut într-o o persoană pe care o credeam a fi pură și bună, apoi din nou m-am înșelat, am fost dată afară pe străzi din nou, fără un motiv întemeiat.", a povestit Ada Palade pe Facebook.

Cornel Palade, moment jenant pe scenă: „N-am mai avut control, am dat peste niște microfoane”

De ce a ales Ada Palade să părăsească România

Vedeta povestește faptul că a ales să-și părăsească țara natală din cauza neregulilor pe care le-a observat în cariera tatălui ei de-a lungul timpului, acesta fiind înjosit de anumite persoane. 

Romică Țociu, adevărul despre prietenia cu Cornel Palade. Motivul pentru care nu mai apar împreună: „La noi este ca într-o căsătorie”

"Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a sexismului misogin și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt expuse spre închinare, EU NU SUNT AȘA. Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind înjosit de oameni lipsiți de discernământ, am plecat pentru că am fost supusă la abuzuri sexuale în cadrul ȚĂRII MELE DE ACASĂ. Am muncit pe brânci în acea țară încă din copilărie, pentru ca ei să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi se întâmplau lucruri rele, am avut încredere în oameni și promisiuni de jumătate de normă de la oameni falși care m-au mințit. Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer de autobuz și nimeni nu a făcut nimic.", a continuat ea.

Romică Țociu rupe tăcerea. Ce relație are în prezent cu Cornel Palade: "Nu am mai fost văzuți împreună pentru că..."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel