Cornel Palade, moment jenant pe scenă: „N-am mai avut control, am dat peste niște microfoane”

Data actualizării: | Data publicării:
Cornel Palade, captură video Pro TV
Descriere foto: Cornel Palade, captură video Pro TV

Cornel Palade a povestit un moment jenant de la începutul carierei sale. 

Cornel Palade este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Deși are o experiențe de zeci de ani, artistul a avut și el parte de emoții și trac, la începutul carierei. Cornel Palade a povestit cu, în încercarea de a prinde curaj pe scenă, a urmat sfatul unor prieteni de a se „încuraja” cu ajutorul alcoolului. Comediantul nu a urmat sfatul complet, care se referea la o cură de alcool, și a ajuns să bea mai mult decât putea ducea. Astfel, s-a trezit că era un pic cam prea distrat și a pierdut controlul. 

„Înaintașii noștri ne-au învățat că e bine să ai un pic de curaj înainte să intri în scenă și zic să iau o votcă mică.

Dacă iei o votcă mică, o iei și pe următoarea mică și tot așa. Într-o zi eram în scenă, n-am mai avut control, am dat peste niște microfoane, au căzut alea și mi-am zis că este o falsă impresie că dacă bei, ai curaj. Este o prostie, pentru că n-ai niciun fel de control! Euforia durează puțin, după care urmează prăbușirea. Și atunci am zis nu! Nu trebuie să bei niciodată când intri în scenă, absolut nimic, pentru că trebuie să-ți lași sufletul, energiile, inima să funcționeze liber în acord cu publicul pe care-l ai în fața ta. Atunci se realizează conexiunea perfectă între tine și public. (...) Sigur că am glumit! Am zis <> Lumea a început să râdă și am ieșit din situația aia. Colegii cu sculele, cu microfoanele, îți dai seama că nu s-au simțit bine!”, a dezvăluit Cornel Palade  pentru WOWbiz.ro.

Romică Țociu și Cornel Palade au mărturisit că au consumat substanțe interzise: "În America, acolo, este legal"

 

Romică Țociu și Cornel Palade au recunoscut, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, în cadrul jocului "Am/N-am" că au consumat substanțe interzise când au fost în America. 


"Noi la cât ne pricepem, ar putea să fi fost altceva. E ca baba aia care vindea din astea la piață și au băgat-o la domiciliu. A zis că vindea leuștean. În America, acolo, consumul este legal. Las Vegas, minune. Romică știi ce spunea? 'Țociule, te-am pupat, la revedere, nici eu nu pot să te suport, acum sunt un alt Țociu', vorbea el cu el.", au povestit cei doi actori. 


Chiar dacă s-a vehiculat că cei doi s-ar fi certat, Romică Țociu și Cornel Palade au spus că formează în continuare unul dintre cele mai apreciate cupluri de actori din România, doar că oamenii se așteptau până acum să îi vadă doar la televizor. 


"Oamenii ne urmăresc, vor să ne vadă împreună, noi suntem împreună, nicio problemă, asta este situația. Normal că mă văd, eu înainte de Romică am fost singur. Cuplu există, dar lumea era învățată să ne vadă pe sticlă, nu?", a declarat Cornel Palade în urmă cu ceva timp. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel