Romică Țociu rupe tăcerea. Ce relație are în prezent cu Cornel Palade: "Nu am mai fost văzuți împreună pentru că..."

Data publicării:
Romică Țociu și Cornel Palade, sursa foto Facebook
Descriere foto: Romică Țociu și Cornel Palade, sursa foto Facebook

Romică Țociu a dezvăluit ce relație are în prezent cu Cornel Palade. 

Romică Țociu și Cornel Palade au amuzat generații întregi și sunt cei mai apreciați actori din România. De mai bine de 20 de ani cei doi au fost cap de afiș la spectacole de revistă, pe Litoral sau pe micile ecrane. În ultima perioadă cei doi nu au mai fost văzut foarte des împreună, astfel că au apărut și câteva speculații legate de prietenia celor doi. 

Pentru a pune capăt zvonurilor apărute, Romică Țociu a explicat într-un interviu motivul pentru care nu a mai fost văzut alături de bunul său prieten. Potrivit acestuia, se pare că pandemia a fost singura cauză, iar prietenia dintre ei este la fel de strânsă. 

„Noi nu am mai fost văzuți de peste doi ani împreună, pentru că a fost pandemie. Iar eu am avut șansa extraordinară de a participa la „Te cunosc de undeva! două ediții la rând, și de aici au tras oamenii concluziile. Dar nu este așa. La noi este ca într-o căsătorie, până când moartea ne va despărți. Niciodată și cu nimeni altcineva nu aș putea să fac asta, decât cu bunul meu coleg și prieten Cornel Palade. Relația dintre noi este extraordinară, ne sunăm în fiecare zi, ne facem planuri, muncim, mai avem spectacole, mai așteptăm proiecte. Important este că suntem împreună și sănătoși.”, a declarat Romică Țociu pentru VIVA. 

Cum s-au cunoscut cei doi

„Eu și Cornel ne-am cunoscut la Galați, unde el era deja actor, iar eu venisem la un festival al brigăzilor regionale CFR din România. Era decembrie 89 și Cornel l-a rugat pe un regizor de la București să le pună în scenă la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă Nae Leonard din Galați un spectacol. Cornel voia să lucreze alături de un coleg mai tânăr, iar regizorul a sugerat să meargă împreună până la clubul CFR pentru a vedea „pe unul tare de la Craiova. Cornel a venit, m-a văzut și m-a plăcut.”

Romică Țociu: „El a fost unul dintre mentorii mei'

”De asta am zis că el a fost unul dintre mentorii mei. A fost visul meu, așa că, atunci când am fost întrebat dacă nu vreau să merg, nu am putut rata șansa. Am dat o probă la Nae Leonard, iar în martie, după Revoluție, am ajuns la teatru, și de acolo toată viața mea s-a schimbat.”, a mai declarat actorul pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel