Farul Constanța, noua campioană din Superligă. Ce spune Gheorghe Hagi: „Se naște ceva de nivel mare aici!”

Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Gheorghe Hagi
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi a făcut printre primele declarații în legătură cu câștigarea Campionatului Național. Care sunt planurile de viitor ale clubului de fotbal constănțean.

Pasionații și experții din fotbal au fost martorii unei performanțe uluitoare, de neuitat, oferită de Gheorghe Hagi și echipa sa, FC Farul Constanța. Hagi, unul dintre cei mai mari jucători români din toate timpurile și antrenor experimentat, a reușit să conducă echipa constănțeană către titlul de campioană a României.

VEZI Și: Ianis Hagi s-a logodit. Fiul lui Gică Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena: „Sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber”

Dobrogea e fericită

Hagi și-a construit o echipă unită și bine organizată. A pus accent pe antrenamente intense și pe dezvoltarea tehnică a jucătorilor, creând o atmosferă de încredere și determinare în rândul echipei. S-a asigurat că fiecare jucător înțelege și își îndeplinește rolul în sistemul de joc implementat.

"Totul se poate doar dacă îți propui. Constanța e fericită, Dobrogea e fericită. Toți constănțenii așteptau momentul acesta de când s-au născut. Important era să câștigăm, să fim cei mai buni.

Cum e motto-ul meu: 'M-am născut să câștig, nu să exist'. Asta le-am transmis jucătorilor înainte să ieșim pe teren, că totul depinde numai și numai de noi", a declarat Gică Hagi, conform eurosport.ro.

VEZI Și: Ce-l enervează pe Gică Popescu la Hagi: „Sunt multe lucruri. Greșește din orgoliu, din dorința de a face ca el”

Ilie, na!

Farul Constanța va juca în următorul sezon al Champions League, iar Hagi a spus că vrea ca echipă să dea dovadă de o performanță mult mai bună din toamnă și a evidențiat câteva dintre deciziile luate la club.

"Se naște ceva de nivel mare aici! Toată lumea din club, toți am jucat fotbal. Avem conducere bună, încercăm să ne facem treaba. Tot ce am realizat este meritul jucătorilor, noi doar am planificat. La asta cred că ne pricepem bine.

Suntem în Europa și trebuie să ne gândim bine la acest lucru. Trebuie să găsim resurse, să ne gândim bine la intrări și la ieșiri. Trebuie să fim mult mai buni anul viitor.

Așa i-am zis lui Larie anul trecut, când mai călcam strâmb. I-am zis că voi curăța vestiarul și voi face unul mai bun, care să se bată la campionat. Eu chiar sunt conectat. Noi suntem prima campioană din istoria României, prima ever, care nu mai facem cantonament. Noi stăm acasă, venim la meci.

llie, na, că am făcut-o tot ca mine! Cu Ilie Dumitrescu vorbesc. Venim în ziua meciului, facem program împreună. Acum pot să zic că am făcut o mișcare curajoasă, să nu zic riscantă", a mai spus Gică Hagi, potrivit sursei precizate.

VEZI Și: Gică Hagi își obligă copiii să facă asta. Legendarul fotbalist nu concepe ca Ianis și Kira să nu se conformeze: „Să îmi plătească. Da, sunt obligați”

VEZI Și: Kira Hagi şi Vlad Gherman joacă într-un nou serial. Rol dificil pentru fiica lui Gică Hagi: „Mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel