Gică Hagi își obligă copiii să facă asta. Legendarul fotbalist nu concepe ca Ianis și Kira să nu se conformeze: „Să îmi plătească. Da, sunt obligați”

Data actualizării: | Data publicării:

Gheorghe Hagi a vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi, dar și despre educația pe care a ales să le-o impună acestora, de la vârste destul de fragede.

Gheorghe Hagi a fost invitatul de onoare a lui Mihai Bobonete, în cadrul podcastului „DA BRAVO!”, realizat pe Youtube. Aici, fanii i-au putut descoperi o latură mult mai sensibilă a sportivului, care a vorbit deschis despre foarte multe aspecte din viața personală, ținute de regulă private de către acesta. Printre ele, antrenorul a dezvăluit care este relația sa cu cei doi copii și care este educația pe care a încercat să le-o ofere acestora, de la vârste foarte fragede. 

„Totul pleacă din educație. Contează fiecare an. Ce bagi de mic, bagi pentru totdeauna. De mici, trebuie să ai grijă de ei, primul lucru fiind statul cu ei foarte mult. Ei trebuie să te simtă, să te vadă, trebuie să îți cunoască principiile și regulile, tu să încerci să i le impui și lui. După aceea, de la 16 ani, atunci trebuie să fie prima oară când simt că poate să ia decizii sau să îți întoarcă vorba. Eu i-am întrebat pe ai mei (nr. copiii) ce vor să facă. E bine, dar să ia ei decizii, nu putem decide noi pentru ei, noi doar îi sprijinim. Nu poți fi șeful lui în viața lui, noi trebuie doar să-i echilibrăm și să le dăm încredere.”, a mărturisit Gheorghe Hagi, în podcast-ul „DA BRAVO!”.

„Cu Kira a fost mai greu”

Dacă Ianis Hagi a știu de mic că vrea să-i urmeze cariera tatălui său, fiica lui Gheorghe Hagi era ceva mai indecisă, în acest sens. Celebrul antrenor nu a lăsat-o pe aceasta prea mult pe gânduri și a rugat-o încă din adolescență să-i prezinte planul său de viitor. 

„Cu Kira a fost mai greu. Am vorbit cu ea într-o dimineața, așa cum am făcut și cu Ianis și am întrebat-o ce vrea să se facă. Nu era decisă și i-am zis ok, du-te și mai dormi o seară, și vorbim. S-a dus după la mama ei și a întrebat-o dacă eu o s-o susțin în ceea ce vrea să facă. Atunci mi-a zis că vrea să facă actorie, regie, film. I-am zis că da, dar mergi până la capăt, i-am zis că e greu. Chiar îi place, e dedicată, pasionată.”, a mai spus acesta.

Poate te interesează și: Tragedia neștiută care i-a marcat viața actorului Doru Ana. Fiica sa a murit într-un accident tragic

 

Ce obligație vor avea copiii lui Gheorghe Hagi, atunci când acesta va ajunge la bătrânețe

Mai mult, Gheorghe Hagi le-a expus deja copiilor săi obligațiile pe care aceștia le vor avea, atunci când cei doi părinți ai lor vor ajunge la bătrânețe. Aceștia au discutat deschis, astfel încât acordul a fost dat de ambele părți. Sportivul consideră că a investit tot ce a avut mai bun în cei doi copiii ai săi, motiv pentru care așteaptă, la rândul său, o recunoștință, în momentul în care nu va mai avea la fel de multă putere ca și acum. 

„Aștept ca la bătrânețe să îmi plătească concediile și mesele. Toate, da. Sunt obligați. Depinde cum i-ai educat de mici. Nu doar o dată, întotdeauna, e o obligație.  Eu am împărtășit tot cu ei  și cred că și ei  au fost de acord. Pentru că și noi când vom ajunge la o vârstă mai înaintată, cineva va trebui să aibă grijă de noi, așa cum și noi am avut grijă de ei. De aceea eu le-am spus lucrul ăsta și cred că ei nu au uitat și o s-o facă.”, a spus Gheorghe Hagi.

Citește și: Mihai Bobonete nu mai calcă NICIODATĂ în restaurantul lui Dani Oțil: „Foarte urât m-am simțit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel