Familia lui Ion Dichiseanu, devastată de durere. Actorul și-ar fi sărbătorit ziua de naștere

Data publicării:
Ion Dichiseanu, foto Facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu, foto Facebook

Moartea actorului Ion Dichiseanu a șocat o lume întreagă. Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia actorului, dar și peste cei care l-au cunoscut. Actorul ar fi împlinit 88 de ani. 

Ar fi trebuit să fie sărbatoare în familia lui Ion Dichiseanu, dar zilele acestea familia, prietenii și toți cei care l-au iubit varsă lacrimi de tristețe. Marele actor s-a stins din viață și a lăsat în urmă doar durere. 


”E o perioadă urâtă și niciodată nu ești pregătit emoțional, știi că se va întâmpla la un moment dat, dar încercăm să ne revenim și să facem lucruri frumoase în amintirea lui. Am început o melodie pe care o cânta tata, dar o voi reface, deja e parțial gata.”, a spus Ioana Dichiseanu la Antena Stars.


Ieri, acesta ar fi împlinit 88 de ani și ar fi trebuit să petreacă alături de familie, din nefericire, Ioana Dichiseanu a făcut o slujbă religioasă pentru parastasul de 6 luni. 

 

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte”


„Mi-aș fi dorit pe 20 octombrie să facem o masă la restaurant, dar cu restricțiile astea și cu situația pe care o trăim îmi este și frică. Vom face însă o slujbă religioasă, cum este creștinește”, a spus ea pentru Fanatik, în urmă cu ceva timp.


Cea mai afectată după moartea actorului a fost fiica acestuia, Ioana Dichiseanu. Cei doi au avut o relație extrem de strânsă, iar vestea că tatăl ei s-a stins a dărâmat-o complet.

 

Cum a reacționat Anamaria Prodan la acuzațiile Marianei Pfeiffer: „Acestea nu fac decât să-l târască în mizerie”


Recent, fiica regretatului actor a declarat că îi simte lipsa tatălui său și suferă cumplit. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că nu a putut să renunțe la câteva din lucrurile tatălui său, deoarece îi dau putere să meargă mai departe și să-l simtă lângă ea.


„Am dat câteva lucruri, dar nu mă pot despărți de hainele lui. I-am păstrat costumul lui preferat, alb. Când mă mai uit la lucrurile sale, simt că mă răscolesc, dar în același timp am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau”, a mai spus aceasta.

 

Dietă de vedetă. Smiley s-a pus pe slăbit. La ce alimente a renunțat artistul de dragul siluetei: „Poate reușesc vreo două-trei luni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel