Dietă de vedetă. Smiley s-a pus pe slăbit. La ce alimente a renunțat artistul de dragul siluetei: „Poate reușesc vreo două-trei luni”

Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley s-a pus serios pe slăbit. Artistul a renunțat la alimentele interzise și speră să se țină de această dietă. 

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Viața lui a suferit schimbări majore în ultima perioadă, mai ales de când a devenit tătic pentru prima oară. Artistul este în culmea fericirii de când a apărut Josephine, dar vrea să fie un tătic sexy, așa că s-a pus pe slăbit. 


Cântărețul recunoaște că atunci când este la filmări nu ține deloc cont de  regimul alimentar și se abate de la reguli. Dar de câteva zile a spus stop dulciurilor și vrea să se țină serios de dietă. 


Artistul face sport și vrea să mănânce sănătos pentru a avea un corp bine lucrat. 


„Trebuie să recunosc că în weekend-urile în care avem filmări îmi cam bat joc cu mâncarea, dar nu renunț la sport. Am revenit în sală! Și de trei zile n--am mai mâncat dulciuri deloc, asta e a patra zi. Poate reușesc vreo două-trei luni și după poate mă obișnuiesc așa. Așa că nu mă ispitiți!”, le-a spus Smiley urmăritorilor lui de pe Instagram.

 

Smiley a dezvăluit cu cine seamănă Josephine: „Are trăsături și de la mine”

 

Artistul a dezvăluit că cea mică are trăsături atât de la el cât și de la Gina. Și poate spune că Josephine semănă în egală măsură cu amândoi. 


„Chiar seamănă cu amândoi, are trasături și de la mine, și de la Gina”, a dezvăluit Smiley pentru Ciao.ro.


Smiley spune că de când a apărut Josephine pe lume chiar și relația lui cu Gina Pistol este mai apropiată. Artistul susține că venirea pe lume a fetiței lui l-a ajutat să fie mult mai atent cu ceea ce se întâmplă în jur și l-a făcut să fie mai grijuliu. 


„Da, cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper.
Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a mai spus Smiley pentru ciao.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel