„Eu respir și cheltui”. Ce a făcut Vica Blochina cu banii câștigați la Survivor România

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Vica Blochina, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Vica Blochina, captură YouTube

Cât de gros avea buzunarul Vica Blochina la momentul întoarcerii în țară și cât de mult a risipit.

Vedeta Vica Blochina a rămas cu nimic din banii obținuți în urma participării sale la Survivor România, mărturisind că este o persoană cu un stil de viață extravagant și cheltuielnic. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă își permite toate poftele și nu se uită la sumele considerabile pe care le încasează.

În ceea ce privește destinația banilor proveniți de la Survivor România, Vica Blochina a dezvăluit faptul că i-a risipit în diverse achiziții, confirmând astfel zvonurile conform cărora ar fi fost plătită cu 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, notează Click!

Cu toate acestea, sumele consistente pe care le-a primit par să se fi topit rapid, astfel că fosta concurentă de la Pro TV a revenit în țară cu doar 12.000 de euro în buzunar, bani pe care i-a consumat în totalitate. Vica Blochina este recunoscută pentru stilul său de viață extravagant și cheltuielnic.

Are un copil inteligent

Când a fost întrebată dacă a achiziționat ceva pentru fiul său și al fostului amant, Victor Pițurcă, vedeta a negat acest lucru. La momentul actual, băiatul în vârstă de 17 ani, Edan, locuiește împreună cu tatăl său și soția acestuia, iar Vica Blochina nu a făcut nicio contribuție financiară în acest sens.

„Eu m-am dus pentru bani. M-am dus pentru „cașcavălete” la Survivor, ca să fie clară treaba! Toți banii i-am luat! Din bani, dacă i-am cheltuit? Nici nu mai sunt, eu cheltui tot! Eu respir și cheltui! Nu mă lasă să vorbesc despre el! Nu mă lasă. Oricum, el e un copil introvertit și nu îi place publicitatea deloc, dar este un copil extrem de inteligent!”, a spus Vica Blochina pentru Click!

Vica va apărea pe micile ecrane

Pe lângă informațiile furnizate anterior, Vica Blochina a mai dezvăluit că a purtat discuții cu un post de televiziune pentru un posibil proiect, însă nu a oferit detalii suplimentare în acest sens. În ciuda acestui fapt, fosta concurentă de la Survivor România nu stă degeaba și a demarat producția unei emisiuni online.

Intitulată "Femeia deasupra", această emisiune va fi disponibilă pe platforma YouTube. Blondina susține că prin această modalitate de difuzare are libertatea de a-și exprima opinii și gânduri fără a fi supusă cenzurii. Vedeta dorește să fie complet liberă și să se asume așa cum este în cadrul acestui proiect.

Deși nu a oferit detalii concrete despre conținutul și tematica emisiunii, Vica Blochina pare hotărâtă să exploreze acest nou mediu și să-și aducă contribuția într-un format mai flexibil și neîngrădit de constrângerile televiziunii tradiționale. Fanii și urmăritorii vedetei vor avea astfel ocazia să o acompanieze într-o nouă etapă a carierei sale, în care va putea comunica și interacționa cu publicul într-un mod autentic și sincer, conform Click!

Vezi și: „Nu vă lăsați calcate în picioare, nici de ăla pe care îl iubești, să spună că ești strâmbă, urâtă sau proastă” Vica Blochina, sfaturi prețioase pentru fetele aflate în relații nepotrivite
Vezi și: „Mi-e foarte greu să vorbesc. Am vrut să mor.” Vica Blochina, în lacrimi. Vedeta a făcut destăinuiri despre cea mai grea perioadă din viața ei
Vezi și: Câte kilograme a slăbit Vica Blochina după operația de micșorare a stomacului: „Mi s-a schimbat viața!”
Vezi și: Ce interdicții are Vica Blochina după operația de tăiere a stomacului. Medicii au avertizat-o: „Așa ceva nu se poate!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel