„Nu vă lăsați calcate în picioare, nici de ăla pe care îl iubești, să spună că ești strâmbă, urâtă sau proastă” Vica Blochina, sfaturi prețioase pentru fetele aflate în relații nepotrivite

Data publicării:
Vica Blochina, sursa foto Facebook
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Facebook

Vica Blochina le-a dat câteva sfaturi prețioase fetelor care se află în relații toxice. 

Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost împreună timp de 16 ani și au împreună un băiat, pe nume Edan. Blondina a trecut prin clipe grele din cauza antrenorului. De atunci, blondina nu s-a mai afișat la brațele niciunui bărbat. 

Vica Blochina, sfaturi prețioase fetelor care se află în relații toxice

Într-un interviu recent, blondina a ținut să le de-a câteva sfaturi femeilor care se află în relații toxice. 

„Viața e mai mișto după 40 de ani, pentru că ai acumulat experiență și ești mai sigur pe tine și când ești. Sigurul lucru pe care vreau să-l transmit este să nu vă lăsați calcate în picioare, jignite, influențate de nimeni, nici de ăla pe care îl iubești, să zică că ești strâmbă, urâtă sau proastă.”, a declarat Vica Blochina, pentru Viva!

Cât despre situația amoroasă actuală, Vica Blochina nu a vrut să dea prea multe detalii. Vedeta consideră că iubirea are nevoie de liniște, motiv pentur care nu va mai vorbi despre acest aspect. 

„N-am vorbit despre relațiile mele și nu voi vorbi. Fac parte din mine, sunt ale mele. Iubirea are nevoie de liniște, ca și banul. Eu sunt foarte bine, sunt iubită, iubesc și asta e cel mai important.”, a msi spus Vica Blochina, pentru sursa citată mai sus. 

Vica Blochina: „Eu nu pot să spun că sunt super-fericită din punctul ăsta de vedere”

Vica Blochina recunoaște că nu este fericită, deoarece fiul său locuiește cu tatăl său. Cu toate astea, vedeta consideră că băiatul are ce învăța de la părintele său, acesta fiind singurul lucru de care se bucură. 

„Acum, băiatul meu stă la tatăl lui. Eu nu pot să spun că sunt super-fericită din punctul ăsta de vedere, dar am acceptat. Sunt fericită că are un exemplu masculin și are ce învăța de la el. Singurul lucru la care seamănă cu mine băiatul meu e la glume, dar la caracter e introvertit, nu este ca mine.”, a mai spus vedeta. 

Cum se simte Vica Blochina după operația de miscoșare a stomacului

Vica Blochina, una dintre cele mai căutate vedete de la noi din țară, a suferit, recent, o intervenție chirurgicală pentru micșorarea stomacului, lucru ce a dus, mai departe, la alte proceduri nutriționale. Acum, vedeta recunoaște că are voie să consume doar lichide și mâncare pasată. 

„Păi așa mă mențin, cu multe operații, după care slăbesc, când totul se lasă, mă duc să mă tunez grav. Am făcut plicatură gastrică. Mă simt foarte bine și sunt la dietă, am voie doar lichide și mâncare pasată. Sunt foarte fericită, simt că am renăscut, mă simt foarte bine. Sunt un om super corect și mă distrez foarte mult, fac foarte multe glume, râd mult mă înconjor cu lume care râde și asta îmi menține tonusul. De obicei, în viață, ajută când ești foarte bine dispus. Mă enervează, înjur, apoi îmi trece. Am prieteni buni, înjur, fac urât și după aceea îmi trece.”, a spus Vica Blochina, pentru Viva!

Citește și: „Mi-e foarte greu să vorbesc. Am vrut să mor.” Vica Blochina, în lacrimi. Vedeta a făcut destăinuiri despre cea mai grea perioadă din viața ei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel