„Eu nu știu cine este Theo Rose”. Carmen Harra o pune la punct pe artistă, după ce aceasta s-a arătat deranjată de previziunile făcute

Data publicării:
Carmen Harra, Theo Rose/ Sursa Facebook, Instagram
Descriere foto: Carmen Harra, Theo Rose/ Sursa Facebook, Instagram

Carmen Harra i-a oferit replica lui Theo Rose, după ce aceasta i-a denigrat funcția și, implicit, imaginea public. 

Carmen Harra s-a arătat a fi extrem de deranjată de ultimele declarații făcute de Theo Rose. Cea care a fost făcută „clarvăzătoare” în repetate rânduri spune că funcția ei a fost înțeleasă greșit, inclusiv de artistă. În acest sens, aceasta a ținut să amintească cine este, cu adevărat, și care este experiența uriașă pe care o deține până în prezent. În final, Carmen Harra, într-o notă destul de ironică, care denotă faptul că a fost foarte deranjată de lucrurile spuse de artistă, îi dorește lui Theo Rose o carieră la fel de strălucitoare ca și a ei. 

„Eu nu știu cine este Theo Rose și nu vorbesc neîntrebată și nu sunt clarvăzătoare. Sunt cântăreață, (am înregistrat 10 albume discografice) și 3 CD uri în America, ultimul în 2019 lansat la Londra, sunt scriitor american (am scris 11 cărți publicate în America, unele traduse în zeci de limbi). Am emisiunile mele de radio în America săptămânal, apar la emisiuni de televiziune în toată lumea pe diferite teme. Articolele mele apar în toată presa mondială. (Daily Mail, New York Post, Huffington Post etc). Menirea mea este să ajut oameni cu informații, să promovez spiritualitate și să anticipez evenimente care pot fi schimbate. Vorbesc în calitate de psiholog și expert în relații umane! Îi doresc lui Theo să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea”, a scris Carmen Harra, potrivit wowbiz.

Pe același subiect: Carmen Harra tună și fulgeră, după declarațiile făcute de mama lui Theo Rose: „Eu nu vorbesc fără să știu. Vor fi probleme în această relație”

 

Care sunt declarațiile făcute de Theo Rose

În urmă cu ceva timp, Carmen Harra își exprima părerea cu privire la relația lui Theo Rose cu Anghel Damian și la faptul că cei doi vor deveni curând părinți. Mama artistei s-a arătat a fi extrem de deranjată atunci de cele auzite, motiv pentru care i-a dat replica clarvăzătoarei. Conflictul a continuat însă și a ajuns până la urechile solistei, care nu a fost foarte încântată de cele auzite. 

„Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit cu cine s-o fi certat mama, cum a ajuns ea să se certe cu omul (…) M-am gândit pe cine o fi supărat mama. O doamnă numerolog a zis și ea ce a citit în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii (…) Dacă te uiți așa la cifră, scrie în ea că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart. Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat înjurături”, a transmis artista, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

 

Carmen Harra, predicții sumbre pentru Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian nu sunt suflete pereche, asta spunea Carmen Harra, în urmă cu ceva timp. Mai mult, situația lor sentimentală se aseamănă cu cea trăită de Andreea Bălan și George Burcea, care nu s-a terminat deloc într-o notă plăcută, mai susținea clarvăzătoarea. În acest sens, aceasta spunea că cei doi nu vor avea un parcurs deloc ușor, după ce chimia se va stinge, iar atracția fizică nu va mai rezolva fiecare problemă. 

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu? La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

Citește și: Donald Trump a făcut-o să plângă pe Carmen Harra: „L-a deranjat și a făcut totul ca să-mi dea lacrimile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel