Carmen Harra tună și fulgeră, după declarațiile făcute de mama lui Theo Rose: „Eu nu vorbesc fără să știu. Vor fi probleme în această relație”

Data publicării:
Theo Rose și mama sa, Carmen Harra, captură video YouTube
Descriere foto: Theo Rose și mama sa, Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra i-a dat replica mamei lui Theo Rose, după ce aceasta i-a adus mai multe acuzații.

Carmen Harra a făcut în urmă cu ceva timp câteva predicții referitoare la relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Acest lucru nu a fost foarte bine primit de mama artistei, care s-a arătat a fi extrem de deranjată de declarațiile auzite. Concret, acesta i-a transmis clarvăzătoarei că este urât să-și dea cu părere și că este treaba celor doi dacă se vor înțelege sau nu. În acest sens, Carmen Harra i-a transmis și ea un mesaj mamei lui Theo Rose, în care se arată a fi destul de deranjată de acuzațiile aduse de aceasta.

„În primul rând, eu cred că am vorbit foarte frumos despre Theo Rose. Am spus că este frumoasă, talentată, că o să aibă un copil,minunat, nimic rău. Eu fac niște analize, calcule. Lumea și-a creat, de-a lungul timpul, o părere total greșită despre mine și aș vrea să o corectez câteva vorbe. Eu nu sunt prezicătoare, astrolog, eu sunt numerolog, dar eu nu vorbesc fără să știu. Nu vorbesc despre codurile divine fără să știu despre ce este vorba. Eu am făcut multe anticipări de-a lungul anilor. I-am spus Adrianei Bahmuțeanu că va divorța de Prigoană, i-am spus Cristiei Rus că o să aibă trei copii, i-am spus Andreei Marin că va divorța de turc. Iată că am spus niște lucruri care i-au deranjat atunci pe oameni, dar nu m-au atacat să mă facă varză, pentru că știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată, eu am fost mereu întrebată. În multe cazuri am avut dreptate.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

VEZI și: Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

 

„Predicțiile le fac pentru că am scris niște cărți pe tema asta”

Celebra clarvăzătoare susține faptul că  face aceste predicții pe fondul unor studii și îi transmite lui Theo Rose să aibă grijă pe viitor și să prevină posibilele conflicte ce pot să apară în relația cu Anghel Damian.

„Eu le doresc la tinerii ăștia doi tot binele din lume, dar nu mai vreau să fiu crucificată, clarvăzătoare, vreau să fiu recunocută pentru ceea ce sunt eu, după studiile mele și educația mea. Vreau să le spun românilor că eu am scris 10 cărți, nu mă mai marginalizați, diminuați. Predicțiile le fac pentru că am scris niște cărți pe tema asta. Nu vreau să fiu pusă la colț tot timpul. Revenind la Theo Rose, îi doresc tot binele din lume, îmi place, dar eu sunt specialist în relațiile umane, eu am calificativul să analizez relația umană care există între ei și deduc ceea ce iese din comportamentul lor uman că vor fi probleme în această relație, la un moment dat. Nu o spun cu răutate, ci ca să prevenim ceva, să evităm niște lucruri. Ei nu sunt suflete pereche. Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri, să facă să meargă cât mai bine între ei.”, a continuat ea.

Donald Trump a făcut-o să plângă pe Carmen Harra: „L-a deranjat și a făcut totul ca să-mi dea lacrimile”

Care a fost reacția mamei lui Theo Rose, după declarațiile făcute de Carmen Harra

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viața lor! Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu.

Și dacă ține relația, și dacă nu ține, este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât', a spus, pentru Click!, Nina Diaconu.

VEZI AICI predicțiile făcute de Carmen Harra, cu privire la relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel