Donald Trump a făcut-o să plângă pe Carmen Harra: „L-a deranjat și a făcut totul ca să-mi dea lacrimile”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, Donald Trump, captură video Youtube
Descriere foto: Carmen Harra, Donald Trump, captură video Youtube

Carmen Harra a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate, cu privire la Donald Trump.

Carmen Harra a făcut mai multe mărturisiri neașteptate, în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”. Celebra clarvăzătoare a vorbit, mai întâi, despre alegerile prezidențiale ce vor avea loc în SUA în anul 2024, unde Donald Trump și-a depus deja candidatura. În acest sens, Carmen Harra spune că fostul președinte al Americii nu mai are nicio șansă să învingă, aducându-i mai multe cuvinte dure. 

„În nici un caz Trump nu o să ajungă să conducă! Nu e fit pentru a fi lider și nu trebuia să ajungă președinte în niciun caz! A ajuns prin sfori trase tot de ruși, pentru că lor le convenea să-l aibă pe Trump la putere. La ora actuală nu mai este favorizat, deși mai are putere mare. Nu o să reușească.

 Trump se răzbună, este un răzbunător, nu trebuie să te pui contra lui. Este un narcisist malign, care nu suportă să nu faci ca el, și este extrem de răzbunător.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”.

VEZI și: Carmen Harra desființează relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: „Nu sunt suflete pereche. Este ca relația dintre Andreea Bălan și George Burcea”

Carmen Harra îl pune la zid pe Donald Trump

Mai mult, aceasta spune că fostul președinte al Americii are o atitudine total greșită și față de femei, oferind un exemplu extrem de sugestiv, în acest caz. 

„Își bătea joc de Nancy Pelosi. Eu o cunosc pe Nancy Pelosi foarte bine. Că a făcut greșeli, o fi făcut, dar este o femeie în vârstă. E o femeie frumoasă, o femeie de bun simț, chiar dacă a mai făcut greșeli. E, ca personaj, e un om bun în esență. Să-ți bați joc de o femeie de 80 și ceva de ani… e prea meschin.”, a mai spus clarvăzătoarea.

VEZI și: Carmen Harra, noi previziuni sumbre pentru România: „Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva...”. Ce ne așteaptă în perioada următoare

Donald Trump a făcut-o pe clarvăzătoare să plângă

Lucrul care a stârnit curiozitatea tuturor a fost în momentul în care celebra clarvăzătoare a spus faptul că l-a întâlnit personal pe Donald Trump. Ba mai mult, Carmen Harra chiar a stat la aceeași masă cu acesta. Întreaga experiență a fost extrem de neplăcută însă, spune vedeta, care a izbucnit în lacrimi, din cauza fostului lider american. 

„Eu am stat cu Trump la masă și Mi-a spus: ‘Cine ești tu? Cine ești tu să stai cu mine la masă?!‘ Eu eram nimeni și el este Donald Trump, dar de ce să fii atât de meschin, de mic, de josnic, pentru că nu sunt ca tine? Nu i-a plăcut să stea la masă cu mine, l-a deranjat și a făcut totul ca să-mi dea lacrimile. Pentru asta m-am uitat la el și i-am zis că „ești un caracter mic”. Românii îl plac, pentru că nu i-au văzut caracterul. Nu contestă nimeni că a făcut bine economiei, dar trebuie făcută o balanță.”, a mai spus Carmen Harra.

Cum a ajuns Carmen Harra clarvăzătoare. Secretul pe care nu-l știe nimeni: „Mi-a deschis o portiță spre...”

 

Când vine însă vorba despre război, Carmen Harra spune că lucrurile se vor sfârși, în anul 2013, spre fericirea tuturor. 

„Se termină războiul în 2023, se termină cu Putin.”, a mai dezvăluit celebra clarvăzătoare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel