Teo Trandafir revine cu un nou proiect: „Mult nu mai e pentru că nu am stat toată vara asta”

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Teo Trandafir anunță că revine în forță, cu un nou proiect. 

Teo Trandafir a avut o pauză de emisie, vara aceasta. Acum, prezentatoarea TV  revine cu forțe proaspete, cu un nou proiect. Vedeta nu a anunțat nimic despre proiectul „Teo Show”, care, în ultima vreme, își schimbase complet formatul. După ce Bursucul a plecat la cârma matinalului Kanal D, Teo Trandafir a făcut echipă cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago. 

Teo Trandafir spune că le-a pregătit telespectatorilor un nou proiect. Vedeta nu a dat detalii despre noua emisiune, însă spune că a muncit toată vara pentru ca acesta să poată fi lansat cât mai curând. 


„Mult nu mai e pentru că nu am stat toată vara asta. Echipa mea și cu mine am pregătit surprize care mai de care. Abia așteptăm să vă arătăm”, a dezvăluit Teo Trandafir într-un interviu cu Ilinca Obădescu pentru Știrile Kanal D. 


Cum și-a petrecut vacanța de vară


Vedeta a fost plecată în Sibiu, împreună cu fiica ei. Ea spune că este printre ultimele concedii alături de Maia, aceasta devenind majoră, astfel că vedeta se așteaptă ca fiica ei să își dorească să plece cu prietenii în vacanțe. 
„Am fost într-un oraș absolut magic: Sibiu. Am vizitat, m-am plimbat, am mers cu motocicleta. Am fost în fustă și nepregătită complet, dar a fost o chestie așa: <>. Urcatul a fost o aventură, după care mi-am dat seama la prima curbă că trebuie să fac și eu ceva, să mă înclin.(...)Vara asta am petrecut timp (n. red. cu Maia, fiica ei), dar are peste 18 ani și e cazul să aibă și ea vacanțele ei cu prietenii ei”, a mai dezvăluit vedeta Kanal D în cadrul interviului


Teo Trandafir: ”Nu am avut surprizele pe care le aud la alți părinți care mi-au povestit niște atrocități”




Recent, într-un interviu pentru DC News, Teo Trandafir a vorbit despre majoratul Maiei.


DC News:  Cum se simte la voi diferență de generație? Există conflicte din acest punct de vedere?


Teo Trandafir: Am avut noroc că am aflat încă de când Maia era foarte micuță că va veni acest cumva conflict. Am avut grijă să-l șlefuim astfel încât el să nu apară de la o vârstă foarte fragedă. I-am explicat ce se vă întâmplă și de ce, astfel încât nu am avut surprizele pe care le aud la alți părinți care mi-au povestit niște atrocități. Maia niciodată nu merge în club, nu intră în casă la o oră pe care nu mi-a comunicat-o anterior, nu mă lasă niciodată să mă duc să mă culc fără că ea să fie în casă. Asta și pentru faptul că învață la o scoală care o solicită destul de mult, așa că nu își permite să piardă vremea.


DC News:  Declarai, la un moment dat, că nu ai vrea că Maia să își facă tatuaje până la vârsta de 18 ani. Acum, se apropie vârsta, ai frici legat de acest moment?


Teo Trandafir: Din acel moment, pielea ei îi aparține și va lua decizii pentru ea însăși. Eu pot doar să o sfătuiesc.


DC News: Copil mic, probleme mici, copil mare, probleme mari. Este adevărată această afirmație? Care au fost cele mai mari provocări cu care te-ai confruntat din rolul de mamă?


Teo Trandafir: Nu sunt de acord cu chestia asta, copil mic, probleme mici, copil mare, probleme mari. Din momentul în care copilul poate comunica, iți poate spune ce îl doare, ce îl deranjează, dacă i s-a întâmplat ceva la scoală, lucrurile devin mult mai simplu de tranșat. Când are doua luni și plânge, ramâi complet paralizat lângă copil, în imposibilitatea de a-l ajuta pentru că nu poate spune ce s-a întâmplat. Pentru mine, mult mai angoasant a fost prima perioadă a vieții ei, în care nu putea să comunice. Până când am învățat care e plânsul de frustrare, de durere, a trecut o perioadă…


DC News:  Care consideri că este cel mai important sfat despre viață pe care i-ai dat Maiei?


Teo Trandafir: I l-am dat deja și cred că nu este un sfat rău; în viață nu trebuie să ...nimic, în  afara de a fi în pace tu cu tine și fericit! Nu mi-am dorit ca Maia să facă cine știe ce studii, să aibă cine știe ce profesie, mi-am dorit să fie fericită. Un copil nefericit, chinuit de părinți, trimis la balet, la pian, abilitați care nu îl reprezintă, vă fi un copil poate mai educat decât altul, dar mai puțin fericit. La sfârșitul zilei, contează cum ești tu cu tine.


Cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la fiica ei


DC News:  Dar cea mai importantă lecție pe care ai primit-o de la ea?
Teo Trandafir: Vorbeam mai devreme de criza adolescentină și când am avertizat-o că ea se apropie mi-a spus un lucru extrem de important:. Asta a fost prima lecție. A doua am primit-o când eu eram foarte geloasă pe oricine se apropia de ea când era foarte mică și mi-a spus: Inima mea e mare cât China și în ea încap mai mulți oameni!


Citește aici interviul integral.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel