Teo Trandafir, superinterviu. Am trecut prin niște perioade pe care nici nu știu dacă dorim să ni le amintim

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir vorbește, într-un interviu pentru DC News, despre relația pe care o are cu fiica sa Maia, care urmează să devină majoră peste câteva luni. 

DC News:  Încă puțin și treci de la titulatura de mamă de adolescent la cea de mama de adult. Cum simți schimbarea aceasta? Crezi că majoratul Maiei va schimba ceva în relația voastră?

Teo Trandafir: Deocamdată în niciun fel, în afară de o mică eliberare, pentru că Maia nu va trebui să mai ceară voie pentru mare lucru, așa cum o făcea până acum, nu va trebui să îi mai fac procuri când va pleca în străinătate cu altcineva în afara de mine. Nu este mare diferență. Trecerea ei la stadiul de adult este ca un Revelion, nu marchează în realitate mare lucru, deși așa pare. Pentru ea va veni o perioadă mai dificilă, pentru că vă fi responsabilă pentru faptele pe care le va decide. Până acum s-a descurcat foarte bine, așa că nu am emoții foarte mari.

Oamenii care se hazardează în preconizarea viitorului nu mi se par foarte înțelepți. Vom vedea ce se vă întâmpla. 

CITEŞTE INTERVIUL COMPLET PE DC NEWS

Fiica lui Teo Trandafir, victima bullying-ului

 

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu fiica ei, cu care are o legătură foarte strânsă. În ediția emisiunii de ieri, pe care o moderează, Teo Trandafir a vorbit, alături de Ani Crețu și Carmen Tănăse, despre cum ne protejăm copiii ca să nu devină victimele bullyng-ului. În acel moment, prezentatoarea TV a făcut o dezvăluire neștiută despre fiica ei. Se pare că, în trecut, Maia a fost victima bullyng-ului la școală.

"Este atât de familiar pentru mine termenul. Copilul meu, în ciuda faptului că noi suntem împreună de când s-a născut ea, se numește în fața lumii un copil adoptat. A venit acasă și mi-a spus că: «Nu te juca cu Maia, că e adoptată». I-am zis: «Stai dragă liniștită, că nu e niciun fel de problemă. Tu ai suficientă minte în cap încât să te joci cu alt copil dacă asta e concepția». În felul acesta am trecut peste toate”, a povestit Teo Trandafir la Kanal D.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Teo Trandafir a vorbit despre momentul în care a decis să adopte un copil. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel