Elvira Deatcu: „Ridurile mele sunt atât rezultatul hohotelor de râs, cât și al celor de plâns”. Cum se menține în formă, la aproape 51 de ani

sursa foto: Elvira Deatcu, Facebook
Descriere foto: sursa foto: Elvira Deatcu, Facebook

Elvira Deatcu este foarte mulțumită de felul în care arată, chiar dacă micile riduri specifice vârstei i-au mai acaparat tenul, de-a lungul timpului. 

Elvira Deatcu se apropie de împlinirea vârstei de 51 de ani, lucru care nu este deloc vizibil pe corpul sau pe tenul celebrei actrițe. Aceasta reușește să aibă, în continuare, o talie ca trasă prin inel și nu pare nici prea afectată de riduri. În acest sens, artista spune că un merit extrem de mare îl are gena moștenită din partea tatălui său, care i-a oferit niște arderi extrem de bune, ce o ajută să se țină departe de kilogramele în plus. De asemenea, Elvira Deatcu mărturisește faptul că până la vârsta de  40 de ani, nu a știut ce este aia o dietă.

„Ce-i drept, până în jurul vârstei de 40 de ani nu aveam probleme cu menținerea greutății, n-am experimentat diete nici chiar după cele două sarcini ale mele. Cred că-l moștenesc pe tata, care are arderi foarte bune, pentru că, în partea mamei, cea ardelenească, toate femeile sunt plinuțe, sănătoase, roșii-n obraji. Eu eram cumva ieșită din tipar, motiv pentru care, de câte ori mergeam la Bistrița, rudele mamei o întrebau dacă mă simt bine. Eram mult prea slabă pentru tiparul împământenit în zona aceea. Tatăl meu, în schimb, e din Gorj, iar eu sunt copia fidelă a uneia dintre surorile lui. Dar nu știu ce să zic despre tinerețe. Am și eu riduri…”, a declarat Elvira Deatcu potrivit okmagazine

Te-ar putea interesa și: Elvira Deatcu și Claudiu Bleonț îi interpretează pe soții Ceaușescu în serialul Spy/Master. Ioanina Pavel, detalii din culisele celui mai așteptat serial românesc / EXCLUSIV

„Ridurile sunt atât rezultatul hohotelor de râs, cât și al celor de plâns”

Trecerea timpului i-a strecurat, inevitabil, câteva riduri pe ten, care sunt rezultatul tuturor experiențelor trăite până în prezent, mărturisește Elvira Deatcu. Vedeta spune că s-a bucurat din plin de momente pline de bucurie, dar a înfruntat și clipele mai puțin plăcute, unele dintre ele fiind produse chiar de meseria pe care o practică cu atât de multă determinare și profesionalism. 

„Știi, mereu am zis că aceste riduri sunt atât rezultatul hohotelor de râs, cât și al celor de plâns, pe care le-am experimentat până acum în viața asta. Am avut parte din plin de toate. Dar, de câțiva ani, am început să înțeleg că încrâncenarea și suferința pe care le poate provoca această profesie a mea, una egoistă și frustrantă, chiar dacă de cele mai multe ori este terapeutică – toate aceste lucruri negative nu fac decât să-mi fure lumina. Lumina pe care eu am alergat toată viața să mi-o păstrez. Iar lumina asta vine în primul rând de la faptul că sunt mamă, este lucrul pe care mi l-am dorit cel mai tare. Sunt mama a doi copii și ăsta mi se pare lucrul cel mai important. Pentru mine, a fost dorința cea mai arzătoare. Și pentru că profesia a rămas cumva pe locul doi, m-a și trădat, de multe ori. Dar eu așa am simțit și aș fi fost tare nefericită dacă nu aș fi putut avea copii.”, a continuat actrița. 

Citește și: Elvira Deatcu fuge de operațiile estetice: „Am cearcăne, am riduri. Mă înspăimântă gândul că nu mă mai regăsesc în oglindă”

Ce spune despre castingurile din actorie

Toată lumea știe faptul că actoria nu reprezintă un domeniu deloc ușor, castingurile fiind extrem de greu de trecut, de cele mai multe ori. Totuși, Elvira Deatcu spune că cei care ajung să dea un casting sunt deja norocoși, întrucât acestea nu sunt întotdeauna accesibile tuturor actorilor. 

„Sunt foarte puține proiecte în această țară și de cele mai multe ori afli despre un casting după ce el deja s-a săvârșit. Și inevitabil apare întrebarea de ce eu nu, de ce mie nu mi se întâmplă? Profesorul meu în spunea în facultate că, în profesia asta, șansa joacă un rol nepermis de mare. Este un mare adevăr pentru că, până la urmă, nu ține neapărat de talent. Cred în continuare că este important ca actor să faci școala de actorie, care-ți dă instrumentele profesioniste ale acestei îndeletniciri. Sigur că se poate și fără școală și avem atâtea exemple.”, a mai spus Elvira Deatcu, pentru sursa citată.

Pe aceeași temă: Cum arată meniul perfect pentru Elvira Deatcu: ”Reușesc să fiu echilibrată” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 20 Martie 2023, 14:01 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience