Cum arată meniul perfect pentru Elvira Deatcu: ”Reușesc să fiu echilibrată” EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Elvira Deatcu a dezvăluit pentru Spectacola cum arată meniul perfect pentru ea.

Elvira Deatcu se poate mândri la vârsta de 50 de ani cu o siluetă impecabilă, pentru care face însă sacrificii destul de mari. Chiar dacă are un trup ca tras prin inel, actrița face sport pentru a-l menține așa, mănâncă sănătos și evită pe cât se poate de mult dulciurile, deși îi este destul de greu. Pentru Spectacola, artista a dezvăluit și cum arată meniul perfect pentru ea.

Spectacola:  Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.
Elvira Deatcu:  Cremă de legume, fructe de mare, katmer. Nu sunt dependentă de vreun aliment, pot renunța la orice.

Mai mult, întrebată despre posibilele vicii pe care le are, actrița ne-a recunoscut faptul că dulciurile se încadrează printre ele, însă reușește să mențină un stil de viață cât mai echilibrat.

”Îmi plac dulciurile, dar reușesc să fiu echilibrată, nu fac excese. De asemenea, am perioade când fumez.”, a spus Elvira Deatcu pentru Spectacola.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Elvira Deatcu EXCLUSIV

Cum se menține actrița în formă

Vizibil motivată pentru a se menține într-o formă de excepție pentru cât mai mult timp, Elvira Deatcu este foarte strictă cu ea, când vine vorba de alimentație. De asemenea, aceasta spune că nu mai obișnuiește să meargă la sală, însă sportul făcut acasă este la fel de benefic.

”Fac sport şi încerc să nu mai mănânc dulciuri. Până acum, funcţiona şi să mănânc dulciuri, şi să rămân slabă, ei bine, acum trebuie să mă lupt altfel cu corpul meu. Momentan, reuşesc să rămân într-o relaţie de prietenie, acord şi echilibru cu corpul meu. Fac sport, singură, acasă, de 3-4 ori pe săptămână. Asta mă ajută, în primul rând, la psihic.

Chiar îmi dă o stare bună şi mi se pare că e un pariu pe care îl câştig şi că fac ceva chiar numai pentru mine. Am trecut prin toate tipurile de sport şi de mişcare. Am fost şi la sală, m-am manifestat în toate felurile cu sportul, dar, acum, formula ideală pentru mine e să fac acasă, în spaţiul meu. Mi-e cel mai bine aşa.”, a spus Elvira Deatcu pentru click.

Elvira Deatcu, moment penibil în drum spre o audiție

Când vine vorba de momentele penibile, Elvira Deatcu a adunat de-a lungul carierei câteva episoade de acest gen. Există însă unul care le depășește pe toate.

”A fost un episod penibil, jenant pentru mine, dar, de câte ori am împărtășit întâmplarea, s-a râs cu lacrimi. Am primit o adresă, unde trebuia să semnez un contract, pentru o filmare; am luat un taxi, am sunat la poartă, mi s-a deschis, am intrat în curte, a apărut o femeie, m-a invitat în casă și…a apărut un domn(ieșit din duș)într-un halat alb, care mi-a zâmbit, m-a salutat și m-a-ntrebat-curios-pe cine caut. În 5 secunde am realizat că femeia era menajera, că hainele întinse la uscat nu erau pentru filmare, că bijuteriile de pe masă erau, probabil, ale unei soții…Am bâguit tâmp niște onomatopee, care se doreau a fi scuze, făcând pași mici și repezi spre ușă. Povestea nu s-a sfârșit prea repede, spre disperarea și confuzia mea! De fapt, nu eram la adresa  corectă!”, a mai spus actrița pentru Spectacola.

Actrița Elvira Deatcu, martoră la ATACUL Turnurilor Gemene: Am tremurat șocați minute buneGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience