Eliza și Cosmin Natanticu, la un pas de despărțire din cauza unui show TV: „Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă”

Eliza și Cosmin Natanticu, foto Instagram
Descriere foto: Eliza și Cosmin Natanticu, foto Instagram

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express, au fost la un pas de pune punct relației din cauza unei emisiunie de televiziune. 

Eliza și Cosmin Natanticu sunt unul dintre cele mai puternice echipe din show-ul Asia Express. Cei doi sunt foarte ambițioși și își doresc mult să ajungă pe primul loc în competiție. Eliza a mers în emisiunea Xtra Night Show unde a vorbit despre relația cu Cosmin Natanticu și cumpăna prin care au trecut în urmă cu mai mult. 


Cosmin Natanticu a participat în emisiunea Ferma de la Pro TV, acolo unde a petrecut mai multe luni departe de iubita lui, Eliza. Vedeta spune că actorul s-a întors foarte schimat după acea experiență și au fost la un pas de despărțire. 

Mihai Bendeac și Denise Rifai, planuri de nuntă. Ce anunț a făcut celebrul actor: „Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios”


”Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a spus Eliza Natanticu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte emisiunea Asia Express: „Chiar am vrut să particip, dar nu știam cu cine să fac echipă”


Eliza Natanticu a declarat că situația dificilă din relația lor a durat o lună de zile, timp în care ea a vrut să pună capăt. Artista consideră că în prezent relația lor este foarte bine sudată, chiar dacă în timpul competiției au mai avut și discuții în contradictoriu, Eliza spune că în orice relație există și momente mai tensionate. 


”A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta”, a mai spus ea.

 

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf, amanta și fosta lui soție: „Nu am să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 22 oct 2021, 12:50 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience