Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf, amanta și fosta lui soție: „Nu am să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez”

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan continuă seria declarațiilor acide în ceea ce privește divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a primit multe acuzații în ultima perioadă din partea fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara vine cu un mesaj dur atât pentru Mariana Pffeifer, cât și pentru antrenorul Universității Craiova. 


Mariana Pffeifer a afirmat că Anamaria Prodan ar fi avut o relație secretă cu Laurențiu Reghecampf în cantonament, chiar de pe vremea când ei erau căsătoriți. Impresara răspunde acestor acuzații, dar fără să confirme sau să infirme dacă ceea ce spune Mariana Pffeifer este adevărat. 


„Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac „celebre” niște individe. Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste”, a spus Anamaria Prodan pentru CLICK


Anamaria Prodan spune că este dezamăgită de alegerile făcute de soțul ei, mai ales că în ultimii 15 ani împreună au reușit să construiască „un imperiu” și să fie un model pentru mulți oameni din România. Sexy-impresara spune că toate aceste acuzații nu fac altceva decât să arunce cu noroi în familia Prodan-Reghecampf. 


„Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez, cum v-ați gândit vreodată că am să mă uit atât de jos. Singura mea durere este faptul ca soțul meu s-a lăsat tras în aces vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv. Îmi pare rău pentru că am muncit 15 ani alături de el ca să clădim un imperiu, pe care singur-singurel l-a dărâmat, fără să realizeze măcar. Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal. Este vorba de cariera lui, de demnitatea lui de bărbat, de exemplul pe care el, ca pedagog, trebuie să-l dea generațiilor de fotbaliști care s-au uitat până acum la el ca la un exemplu demn de urmat. În fața unei echipe trebuie să te impui, trebuie să-i înveți ca pe copiii tăi că lucrurile primordiale în viață sunt familia, respectul, demnitatea, mândria de a fi părinte și de a-ți educa copiii în spiritul și în valorile Divinității”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel