Mihai Bendeac și Denise Rifai, planuri de nuntă. Ce anunț a făcut celebrul actor: „Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios”

Data publicării:
Mihai Bendeac, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac, foto Instagram

Mihai Bendeac se însoară. Actorul va face cununia civilă cu celebra prezentatoare TV Denise Rifai.

Mihai Bendeac vrea să renunțe la viața de burlac și să devină băiat de casă. Actorul a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere. Într-un story postat pe pagina lui de Instagra, acesta îi mărturisea mamei sale că Denise Rifai l-a chemat în emisiunea pe care o moderează la Kanal D, dar el i-a pus o condiție. Mihai Bendeac i-a cerut vedeti să se mărite cu el, iar ea a spus da. 


Mihai Bendeac a spus că totul este foarte serios și va face cununia civilă cu Denise Rifai, de care este îndrăgostit deja de ceva timp. 


”Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, iți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, a povestit Mihai Bendeac. 


Actorul, în vârstă de 38 de ani, nu a fost niciodată căsătorit și spune că cea mai lungă relația a lui a fost de un an de zile. Mihai Bendeac spune că se îndrăgostește nebunește la început dar îi trece foarte rapid și îi dispare interesul pentru persoana de lângă el. 


„Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună. De la 19 ani, ochii mei nu mai văzut prezervative. Mă mir că am scăpat până acum. Am avut Chlamydia de vreo două ori. Mie nu mi-e frică de pastile, am luat tot ce e pe fața pământului. Am luat și Viagra. Dar nici analize nu am curaj să fac de șase ani! Eu am o problemă mare cu relațiile. Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!”, a dezvăluit Mihai Bendeac în podcastul lui Cătălin Măruță. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel