Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte emisiunea Asia Express: „Chiar am vrut să particip, dar nu știam cu cine să fac echipă”

Data publicării:
Gina Pistol. Foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol. Foto Instagram

Gina Pistol și-a dorit să participe la Asia Express din poziția de concurent, dar nu știa cu cine să facă echipă. Cum a ajuns să fie prezentatoarea emisiunii?

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgiste prezentatoare Tv. Chiar dacă în prezent se ocupă doar de creșterea fiicei sale, Josephine, aceasta așteaptă cu nerăbdare să revină pe platourile de filmare. Inițiam prezentă în emisiunea Chefi la Cuțite, Gina Pistol a ajuns să prezinte și Asia Express, despre care a spus mereu că este o experiență unică.

 
Gina Pistol și-ar fi dorit tare mult să participe ca concurent în emisiunea Asia Express, dar spune că nu ar fi știut ce partener să își aleagă. 


”Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu când am auzit de Asia Express, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam Chefi la cuțite. Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: "Cu cine fac eu echipă?”, a povestit Gina Pistol în episodul 17 din Asia mai târziu. 


Vedeta spune că partenerul este pionul cel mai important în această competiție. El trebuie să te completeze și să fie la fel de motivat ca tine. În plus, Gina Pistol a mărturisit că este foarte pasionată în tot ceea ce face și partenerul ei ar fi trebuit să țină pasul cu ea. 


"Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața..... Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert”, a adăugat Gina Pistol.


Gina Pistol a făcut și câteva mărturisiri din spatele scenei, aceasta a spus că se trezea mereu la ora 3 sau 4 dimineața pentru a putea fi gata înaintea concurențiulor. Vedeta spune că oamenii văd din fața televizorului foarte ușoară munca prezentatoarei, dar este de fapt foarte grea. 


”Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 - 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!", a spus Gina Pistol

 

Citește și: Mihai Bendeac și Denise Rifai, planuri de nuntă. Ce anunț a făcut celebrul actor: „Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel