Elena Merișoreanu, adevărul despre problemele de sănătate ale lui Jador. Ce a vorbit cu artistul la felefon: "E foarte speriat"

Jador, Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Jador, Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu a dezvăluit ce a vorbit cu Jador la telefon, după ce s-a aflat că artistul are probleme de sănătate. 

În urmă cu câteva săptămâni, Jador a anunțat că își va încheia cariera muzicală, din cauza problemelor de sănătate. Artistul nu a dat prea multe detalii despre boala cu care a fost diagnosticat. Mulți i-au trimis mesaje de încurajare, dar nu au lipsit nici gurile rele, care l-au acuzat pe artist că a apelat la o strategie. Elena Merișoreanu, bună prietenă cu artistul, a dezvăluit care este, de fapt, starea de sănătate a artistului. 

Elena Merișoreanu, adevărul despre problemele de sănătate ale lui Jador

Îndrăgita interpretă de muzică populară a mărturisit că l-a sunat pe artist și că este foarte speriat. Cu toate astea, Elena Merișoreanu este convinsă că medicina a avansat destul de mult, iar artistul va continua să încânte lumea cu melodiile sale. 

"Am și vorbit la telefon cu el. El are probleme, a refuzat multe evenimente, dar și le onorează, pentru că acum medicina a evoluat, eu cred că va merge spre bine. El este foarte speriat, dar are o iubită care sper să îi facă viața frumoasă și să se lepede de gândurile alea rele pe care le are el, că nu mai cântă, că nu mai vrea să cânte, dar eu sunt convinsă că el e prea tânăr, talentat și iubit foarte mult, așa că să dea Dumnezeu să se facă bine și cât mai curând să vină în mijlocul celor care îl iubesc.", a declarat Elena Merișoreanu, la WOWnews.

Elena Merișoreanu, mesaj tranșant pentru cei care susțin că Jador ar fi apelat la o strategie

"I-am spus că este un băiat puternic și că la vârsta lui nu se poate să se dea bătut. I-am spus că fie pozitiv. Era încrezător, dar și puțin așa în dubiu. L-am încurajat(...) El este un bun prieten, este ca un copil, el întotdeauna, chiar dacă ne vedem mai rar, vorbim la telefon. Este un băiat extraordinar, un băiat atât de cuminte și un băiat care nu a irosit banii, și-a ajutat familia, și-a cumpărat casă. Are bănuții puși de-o parte, nu cred eu. El e atât de iubit, un impresar din Italia mi-a spus că dacă reușesc să-l aduc, îmi face cel mai frumos cadou. Toată lumea este înnebunită după el", a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro.

Elena Merișoreanu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Jador. Artista susține că artistul este un om prea bun și nu i-ar sta în fire să facă asemenea strategii de care este acuzat. 

"Este un băiat foarte responsabil prin ceea ce face. El, din generația tânără e pe val. Nu are motive să facă strategii. Cei care vorbesc aiurea să știți că vorbesc fără temei pentru că el nu face asta. Zic alții că vai e strategie, nu e nicio strategie. El are prea multe oferte ca să facă așa ceva. Cântă în țară, în străinătate. Pentru mine el este un băiat cuminte și mă rog pentru el că este tânăr", a dezvăluit Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Adevărul despre boala lui Jador. Carmen Harra: „Vreau să primească tratamentul real. Nu este chiar ceea ce cred doctorii”

Jador, mai îndrăgostit ca niciodată. Ce declarație amoroasă i-a făcut iubitei sale: „Tu ești acel vis care mă trezește la viață”

„Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică” Jador, declarații tulburătoare. Ce se întâmplă cu artistul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 iul 2023, 14:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience