Jador, mai îndrăgostit ca niciodată. Ce declarație amoroasă i-a făcut iubitei sale: „Tu ești acel vis care mă trezește la viață”

Data publicării:
Sursa foto: Jador, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, instagram

În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, pe plan sentimental, Jador este mai fericit ca niciodată. 

Jador a surprins pe toată lumea, după ce și-a anunțat retragerea din muzică. Artistul le-a mărturisit fanilor săi că se confruntă cu probleme de sănătate, care nu-i mai permit să cânte pentru prea mult timp. Mai mult decât atât, Jador este nevoit să facă și o intervenție chirurgicală. În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă, Jador își alină suferința alături de iubita sa, de care se arată foarte îndrăgostit. 

Ce declarație amoroasă i-a făcut Jador iubitei sale

Jador este mai îndrăgostit ca niciodată. Artistul a ținut să-i facă o declarație de dragoste iubitei sale, care locuiește în Spania. Cântărețul a recunoscut că îi este foarte greu să stea departe de partenera sa, însă acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea dintre ei doi. 

„«În timp ce soarele răsare și luminează lumea, eu abia închid ochii pentru a visa la tine. În zorii acestei dimineți, distanța dintre noi pare imensă, dar inima mea te simte aproape, ca un ecou al dragostei noastre. Prin această melodie, doresc să-ți spun că ești raza mea de lumină și inspirația mea constantă. Ești ceea ce mi s-a întâmplat mai frumos în viață și fiecare notă cântată este o declarație de dragoste pentru tine.

Cu fiecare sunet, îmi doresc să ne aducă fericirea pe care o merităm și să construim un viitor plin de bucurii împreună. Chiar dacă ne aflăm departe, iubirea noastră este ca o punte nevăzută ce ne leagă într-un dans magic al inimilor. Tu ești acel vis care mă trezește la viață și îmi umple existența cu iubire și emoții. Să ne bucurăm de această zi și să privim împreună spre un viitor plin de iubire și fericire. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima.» Sper că această declarație captează esența dragostei mele pentru tine ALEASA mea!”, a scris Jador în mediul online.

Carmen Harra, adevărul despre boala lui Jador

„El nu este un suflet de om care să moară oricum. El este, însă, încercat acum. Când intri în anii karmici, bolile karmice, care sunt cele ereditare, aici este ceva la el în codul lui genetic, există ceva care se transferă de la părinți. El este speriat, este tânăr și frumos, e talentat, eu îl apreciez. El trece printr-o perioadă din care are să iasă și o să își continue muzica lui și o să fie foarte bine, deci vreau ca fanii lui să se liniștească.

Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el.

Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații", a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii WoWnews.

„El nu va fi victima acestei boli și o să iasă din această situație, chiar îl văd călătorind, îl văd venind în America în viziunea mea, îl văd că se reface, are o perioadă înfloritoare din multe puncte de vedere, o să se întâmple foarte curând.

Problema lui este digestivă. Problema lui este între esofag, stomac, intestin. Acolo e problema lui, dar mai e și ceva legat de ce se i întâmplă în sânge. La el aș recomanda să i se facă un test medical, care determină la nivelul sângelui nivelul de proteine și putem afla dacă, într-adevăr, cancerul acesta de colon există sau nu în sistemul lui. E un text simplu.

Nu știu dacă doctorii i l-au făcut, ceva mă face să cred că nu. Ceva mă face să cred că ei nu știu cum să trateze această situație. El este speriat, dar este normal pentru că el are o cumpănă peste care va trece destul de curând și vreau ca mesajul acesta să ajungă la el. Are o protecție divină.", a mai adăugat Carmen Harra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel