„Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică” Jador, declarații tulburătoare. Ce se întâmplă cu artistul

Sursa foto: Jador, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, instagram

Jador a făcut o serie de declarații șocante. Fanii nu înțeleg ce se întâmplă cu artistul. 

Jador a anunțat, în urmă cu o săptămână, că va renunța la muzică, la sfârșitul acestui an, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Fanii artistului au trăit un adevărat șoc la aflarea acestei vești. Acum, cântărețul a vorbit despre perioada delicată prin care trece, dar a făcut și o serie de declarații tulburătoare. 

Jador, noi informaii despre starea sa de sănătate

Jador a recunoscut că se simte rău, însă problema cu care se confruntă este operabilă. Din nefericire, afecțiunea cu care a fost diagnosticat îl obligă pe artist să renunțe la visul său și la tot ce a construit până acum în cariera sa muzicală. Totodată, Jador a recunoscut că va lupta pentru sănătatea sa și că nu este pregătit încă să se întâlnească cu Dumnezeu. 

„Mi-e un pic rău acum, dar e operabil, e ok. Doar că partea nasoală e că o să mă las de cântat. Mă afectează pe partea asta. În rest e operabil, adică ce să am mai mult decât o posibilă moarte, o îmbrățișez și pe ea dacă vine, nu mi-e frică de ea. Doar că nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, că am fost golan, m-am cumințit acum, de curând.

Poate că ăsta e și testul, nu știu.(...) Până în decembrie mai am câteva piese de scos și din decembrie o să întrerup activitatea. O să terminăm, nu știu, Dumnezeu știe ce se întâmplă. Am muncit mult, sunt filmate clipurile. Ciudat, am muncit toată viața ca să ajung aici și acum sunt nevoit s-o las. E o chestie, nu-mi vine să cred. Sunt nevoit, că nu vreau, îți dai seama. Cred că toate sunt un cumul”, a spus Jador pe vlogul „La o tură”.

Jador, declarații tulburătoare:„Mi-ar plăcea să mor”

În ciuda celor declarate mai sus, Jador a făcut și o mărturisire cu care și-a șocat fanii. Mai exact, artistul a recunoscut că ar vrea să experimenteze moartea sau să fie în comă pentru un an de zile. Artistul a menționat că vrea să trăiască pe propria piele această experiență și ulterior să se întoarcă în lumea fizică, fiind o persoană foarte curioasă. 

„ Să fiu în comă pentru un an. Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică. Aș vrea să văd ce e acolo, să mă asigur. Ceva se întâmpla. Vreau să știu ce se întâmplă, sunt curios tare, aș vrea să experimentez treaba asta și să revin.

Cred că ar fi tare rău. Aș vrea să știu totul. ”, a mai precizat manelistul în podcast-ul „La o tură”. 

Citește și: Moment emoționant la concertul lui Jador, după ce s-a aflat că artistul are probleme de sănătate. Ce gest a făcut cântărețul pentru o admiratoare / VIDEOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 iun 2023, 13:12 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience