Elena Ionescu s-a despărțit de iubitul grec, după un an de relație. Care a fost motivul despărțirii de Giorgos Athanasiadis: "Am hotărât amândoi să..."

Sursa foto: Elena Ionescu și fostul iubit, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Elena Ionescu și fostul iubit, instagram

Elena Ionescu s-a despărțit de Giorgos Athanasiadis, după un an de relație.

Elena Ionescu părea mai fericită ca niciodată în brațele iubitului grec. Cei doi petreceau majoritatea timpului împreună, astfel că nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să se despartă, după doar un an de relație.

Elena Ionescu s-a despărțit de iubitul grec, după un an de relație

Artista s-a iubit timp de un an cu cântărețul Giorgos Athanasiadis, alături de care se declara fericită și îndrăgostită. Acum, tot Elena Ionescu a fost cea care a făcut anunțul. Vedeta susține că despărțirea de Giorgos Athanasiadis s-a produs în urmă cu mai mult timp, dar au preferat să fie discreți din acest punct de vedere. Totodată, artista a precizat că împreună au decis să rupă orice legătură, preferând astfel să fie liniște. 

'De mult ne-am despărțit, faptul că acum s-au șters imaginile de pe Instagram asta e altceva, dar noi ne-am despărțit de mult! Nu vreau să comentez mai mult, așa am hotărât amândoi să nu vorbim, să fie liniște',  a spus artista, potrivit Spynews.

Ce spunea Elena Ionescu despre nunta cu fostul iubit, Giorgos Athanasiadis

În urmă cu câteva luni, Elena Ionescu radia de fericire lângă fostul iub it, alături de care avea chiar planuri de căsătorie. Atunci, artista spunea că nu vrea să forțeze lucrurile și dacă fa fi să fie, cu siguranță vor face și acest pas. Din nefericire, relația celor soi a ajuns la final. 

'Nu pot să spun pentru că am mai spus-o și când am făcut-o și poate am greșit. Prefer ca lucrurile să vină natural, nici nu mă mai gândesc, cumva dacă e să fie, o să fie, dacă nu iar e bine. Nu va schimba relația între doi oameni această trecere. Cred că dacă ne înțeleg și suntem ok, mai puțin sau relevant contează lucrurile astea. Mi-aș dori ca orice femeie, clar, dar nu e o chestie la care mă gândesc sau prioritară. Important să ne înțelegem noi bine, să fie ceva frumos, de continuitate', a spus Elena Ionescu la finalul anului trecut.

Citește și: Liviu Vârciu, oprit de Poliție în trafic. Pentru ce ilegalitate a fost amendat artistul: "Trebuia să-mi iau un tractor..."

Mioara Roman, de urgență la spital. Oana Roman și-a îngrijorat fanii: „E din ce în ce mai fragilă. Aseară iar a avut un episod greu”

Ultima dorință a Ronei Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul 4: „E singurul lucru pe care mă ambiționez să-l mai fac”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 iul 2023, 13:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience