Ultima dorință a Ronei Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul 4: „E singurul lucru pe care mă ambiționez să-l mai fac”

Sursa foto: Rona Hartner, captură YouTube/ În Oglindă
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, captură YouTube/ În Oglindă

Rona Hartner a dezvăluit care este ultima sa dorință, după ce a aflat că are din nou cancer, de data aceasta în stadiul 4. 

Rona Hartner trece prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, în stadiul 4. Artista este cunoscută ca fiind o persoană energică, veselă și întotdeauna cu zâmbetul pe buze, însă această veste pare că a dărâmat-o complet.

Ultima dorință a Ronei Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul 4

După ce a vorbit despre diagnosticul crunt pus de medici, Rona Hartner a ținut să le mărturisească fanilor care este ultima sa dorință. Mai exact, artista vrea să termine discul său, intitulat „Eternity”. Rona Hartner recunoaște că starea sa de sănătate nu este una bună, însă știe că Dumnezeu face minuni și nu-și pierde definitiv speranța. 

„Vreau să nu plec de aici până nu termin discul meu Eternity. Chiar vreau să fac acel album, nu vorbesc habotnic, pentru că am văzut că sunt oameni care sunt vindecați prin piesele acelea. Știu că am primit în rugăciuni muzica și textul și vreau să-l fac. Am să-l fac, chiar dacă nu știu dacă mă mai țin pe picioare, dar am să-l fac. E singurul lucru pe care mă ambiționez să-l mai fac. Și, pe urmă, am să mă rog la Dumnezeu să fie bine pentru fata mea, să găsim soluții și aștept un miracol”, a spus Rona Hartner, pe Facebook.

Rona Hartner,  diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul 4

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”,  a mărturisit artista, la Antena Stars. 

Cum a aflat Rona Hartner că suferă din nou de cancer

Artista a povestit că a mers la medic, după ce s-a confruntat cu o tuse continuă. Vedeta a mers la mai mulți medici din Franța, însă acolo nu i-au dat niciun diagnostic. Ulterior, Rona s-a întors în România, unde a mers la un pneumolog bun. După doar câteva investigații, medicul a trimis-o de urgență să facă o radiografie. Acolo avea să primească diagnosticul crunt: cancer în faza patru cu metastaze. 

Rona Hartner recunoaște că a izbucnit în plâns la aflarea diagnosticului și că a fost un șoc pentru ea să afle o asemenea veste. Totodată, vedeta pune totul pe fond de stres și susține că anul 2023 a fost unul foarte agitat pentru ea. 

„Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav.

M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost și oricum e altă boală.(...) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult ”,  a mai spus artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 iul 2023, 10:11 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience