Mioara Roman, de urgență la spital. Oana Roman și-a îngrijorat fanii: „E din ce în ce mai fragilă. Aseară iar a avut un episod greu”

Data publicării:
Oana Roman și Mioara Roman, foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman și Mioara Roman, foto Facebook

Oana Roman a oferit noi informații cu privire al starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman.

Oana Roman este una dintre cele mai active și mai sincere vedete de la noi din țară. Aproape că nu există domeniu din viață personală despre care să nu vorbească fosta soție a lui Marius Elisei, indiferent de valul de critici care ar putea să apară în urma acestora. Așa s-a întâmplat și de această dată, când vedeta și-a anunțat fanii faptul că mama sa a ajuns din nou de urgență la spital. Vizibil afectată de această situație, Oana spun că starea de sănătatea a Mioarei Roman este din ce în ce mai fragilă, aceasta având tot mai des diferite episoade care o destabilizează complet.

„Câteodată sunt și zile grele și momente când simt ca ma copleșesc toate și obosesc. Mereu am fost transparentă și nu am arătat doar partea roz a vieții mele. Când sunt fericită se vede, când îmi e greu va spun. Am opinii și libertatea de a fi eu, de a gândi liber, de a fi asa cum simt, de a decide așa cum vreau. Anii ăștia au fost grei deși cu multe momente frumoase. Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aș da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu stă în puterea mea decât sa lupt pentru ea pana la capăt. Doamne ajută!”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: Petre Roman, vinovat pentru problemele de sănătate ale Mioarei Roman? „Nu este ușor să fii aruncată la gunoi, după 34 de ani de căsătorie”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Mioara Roman este internată într-un centru special

Mioara Roman nu mai este deloc bine, spunea recent Oana Roman, care declara faptul că boala mamei ei nu are leac, ci dar poate fi ținută sub observație. Pentru a se asigura că simptomele nu degenerează și mai mult, aceasta a decis să o interneze pe cea care i-a dat viață într-un centru de lux de la Snagov, unde fosta soție a lui Petre Roman beneficiază de cele mai bune tratamente și condiții. Cu toate acestea, se pare că personalul de acolo nu poate face cu adevărat minuni, iar uneori mai apar și aceste episoade grele pentru Mioara Roman, cum s-a întâmplat și cel din prezent. 

„Este cel mai bun lucru pe care-l puteam face, pentru a-i prelungi viața, lucru pe care mulți oameni nu-l înțeleg. A spus și Dan Capatos într-o emisiune: „Decât să trăiască acasă în chinuri și fără demnitate, nu mai bine trăiește mai mult într-un loc care merită?”. Eu am primit aceste valori de la familia mea, eu sunt recunoscătoare pentru că am fost crescută într-o altă mentalitate. Aceste degenerări cogninitive sunt foarte rapide, iar știința nu a dezvăluit anumite modalități de a le spune stop sau de a le da înapoi și atunci lucrurile au evoluat rapid, din păcate. Dacă ea acum doi ani era încă bine, acum nu mai e așa. Prima dată am fost cu ea în urmă cu aproape doi ani într-un centru, am mai adus-o acasă, nu a fost bine, după care într-o zi a trebuit să înțelegem că pentru ea cea mai bună variantă ca această degenerare să fie ținută sub control este să stea într-un loc în care să primească aceste îngrijiri.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul podcastului realizat de Jorge. 

VEZI și: Catinca Roman face mărturisiri îngrijorătoare. Mama celor două vedete se simte tot mai rău: „Nu poate să vorbească la telefon”

Cât plătește Oana Roman pentru acel centru

Costurile centrului de la Snagov nu sunt deloc mici, după cum dezvăluia chiar Oana Roman recent. Vedeta a fost nevoită să facă mai multe sacrificii materiale pentru a-i oferi mamei sale aceste condiții de lux, pe care nu și le poate permite orice român.

„Ea a stat până în septembrie în oraș, unde prețurile sunt mai mici, prețurile într-un loc bun pornesc de la 3500 de lei pe lună, cazare, mâncare, asistentă, doctori, activități. După un an jumătate, ea a avut niște probleme și a trebuit să-i punem o proteză la șold, motiv pentru care a trebuit să o mutăm undeva unde să existe acest tip de recuperare. Atunci am decis că mama trebuie să meargă la centrul din Snagov, este un loc de cinci stele, iar eu când merg acolo facem o grămadă de activități împreună. Catinca nu s-a dus până acum, dar nu vreau să discut despre asta. Eu i-am prelungit mamei viața, pentru că nu ai cum să-i oferi acasă toate aceste lucruri. E foarte scump aici, prețurile pornesc de la 2000 de euro în sus.”, a continuat aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel