Elena Ionescu, pe masa de operație dintr-o joacă: „Mi-a intrat tot fierul acela în picior” / video

Data publicării:
Elena Ionescu, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Elena Ionescu, la Oracolul Vedetelor

Elena Ionescu ne-a făcut mai multe confesiuni din viața personală.

Elena Ionescu a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor de la Spectacola, unde a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală, dar ne-a povestit și faze tari de pe scenă. Îndrăgita artistă își amintește cu amuzament cum i s-au rupt pantalonii chiar în timp ce interpreta una dintre melodiile sale, moment în care una dintre dansatoarele sale s-a sesizat imediat. Astfel, solista spune cum a fost „salvată” de perspicacitatea colegei sale, care a acționat imediat. 

„Au fost multe, mi s-au rupt pantalonii la concert. Era iarnă și nu simțeam. Am avut o coregrafie cu dansatoarele mele și la un moment dat o văd pe una dintre ele că se dezbracă și vine și-mi prinde bluza spunându-mi să nu mă întorc cu spatele. Aveam niște pantaloni de piele pe care nu i-am simțit că s-au rupt, când m-am întors într-o parte a observat prietena mea. A venit, mi-a legat repede geaca, asta e, am pățit multe.”, a dezvăluit Elena Ionescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Citește și: Care este cafeaua concurenților de la Survivor. O consumă în fiecare zi. Elena Ionescu: „O beam pe stomacul gol” / video

A fost operată în copilărie

În copilărie, Elena Ionescu ne spune că era un copil destul de rebel, care făcea adesea fel de fel de trăsnăi, una dintre ele lăsându-se cu urmări destul de serioase. Astfel, artista ne spune că avea o pasiune pentru toate locurile aflate la înălțime, doar că într-un moment de neatenție, a căzut de pe gardul de fier pe care urcase, moment care s-a sfârșit pe patul de spital.

„Îmi plăcea să mă urc în copaci, să merg pe garduri, să fac tot felul de lucruri care țin de echilibristică, am căzut la un moment dat și de asta m-am și lăsat de sportul pe care-l făceam, artele marțiale. Am căzut într-un gard și mi-a intrat tot fierul acela în picior și am o operație pe partea stângă, pe care nici măcar nu am înlăturat-o, am zis că e tatuajul meu.”, ne mai spune ea.

Citește și: Cum și-a pregătit Elena Ionescu fiul, înainte de a pleca la Survivor All Stars: „Putea fi o sechelă pentru el asta” / video

Nu regretă nimic

Chiar dacă viața i-a adus în cale și momente mai grele, Elena Ionescu spune că a primit fiecare obstacol drept o lecție și că nu ar schimba nimic, dacă ar putea întoarce timpul înapoi. Vedeta este recunoscătoare pentru lucrurile din viața sa, care s-au întâmplat cu un scop, într-un fel sau altul.

„Nu-mi plăcea când îmi spunea cineva să nu mă urc, să nu fac aia, acolo mă duceam și asta încercam, am fost un copil mai rebel. Eu n-aș schimba nimic în viața mea, pentru că toate lucrurile m-au adus aici. Uneori ești binecuvântat să faci lucrurile alea, sunt educative, în rest ce primim de la viață frumoase, alea nu te educă. Trăiesc fiecare moment cu bune și cu rele.”, a continuat artista. 

VEZI și: Cea mai sănătoasă salată din lume. Costă doar 1 leu pe porție și se prepară simplu. Dr. Mihail: „Conține vitamina C, potasiu, fier”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel