Elena Gheorghe, apariție incendiară la piscină. Cum arată artista în costum de baie, la 37 de ani

Data publicării:

Elena Gheorghe a apărut într-o ipostază extrem de provocatoare din vacanță.

Elena Gheorghe se află într-o binemeritată vacanță cu toată familie ei, în Bulgaria. Chiar dacă este o mămică cu normă întreagă, vedeta nu uită să-și aloce și pentru ea câteva momente libere, departe de cei mici. Pentru a le arăta tuturor că se bucură din plin de aceste clipe de relaxare, aceasta s-a filmat în timp ce dansa pe melodia „Bam Bam” a artistei Camila Cabello, în costum de baie. Fanii au fost impresionați atât de mișcările de dans ale Elenei, cât și de silueta ei impresionantă. Chiar dacă este mamă a doi copii, vedeta are aspectul fizic al unei puștoaice de 20 de ani, care, cu siguranță, întoarce toate privirile pe plajă.

„Cand ești în vacanță, dar cei mici merg la plajă cu bunicii.”, a fost descrierea scrisă de vedetă în dreptul videoclipului.

„Arăți minunat”, „Super hot and sexy lady”, „Superbă”, „Cea mai frumoasă femeie”, au fost doar câteva dintre zecile de complimente primite de artistă.

 

 

Cum reușește Elena Gheorghe să se mențină în formă

Elena Gheorghe reușește să-și mențină greutatea constantă de ani de zile. Nu este un proces chiar ușor, pentru că vedeta are un întreg ritual, când vine vorba de dieta pe care o urmează. Chiar dacă mai consumă din când în când și anumite alimente dăunătoare siluetei, aceasta mărturisește că totul se întâmplă cu măsură.

„Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele. Din păcate, metalele grele sunt aproape în tot ce ne înconjoară și e musai să avem grijă, căci de aici provin majoritatea problemelor de sănătate.


La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante.

Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu.
Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură.”, a dezvăluit Elena Gheorghe pentru VIVA!

Ioana Ginghină, DIETĂ: ”Eu nu mai mănânc seara de ani de zile”. Cum arată meniul dintr-o zi al actriței / EXCLUSIV

 

Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poate scăpa Elena Gheorghe

Când vine vorba despre vicii, Elena Gheorghe nu s-a gândit să denumească ceva care să aibă legătură cu dieta, însă este vorba despre un obicei extrem de nesănătos, des întâlnit în societatea actuală.

„ Nu consider ca am vicii și nu cred că mi-am dezvoltat nicio dependentă față de ceva anume. As vrea câteodată să țin cât mai  departe de ochi și suflet telefonul, dar trebuie să recunoaștem ca e rezolvarea multor probleme și fără el nu putem face absolut nimic. ”, a spus artista pentru Spectacola.

Ce părere are Andreea Berecleanu despre operațiile estetice: ”Nu trebuie să judecăm pe nimeni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel