Elena Cârstea, de nerecunoscut, la opt luni după ce a suferit un AVC. Cum se simte actrița: „E îngrozitor”

Data actualizării: | Data publicării:

Elena Cârstea s-a transformat complet, după ce a  suferit un AVC.

Elena Cârstea a trecut prin momente dificile, după ce a suferit un AVC, la începutul acestui an. Chiar dacă îi este greu să accepte faptul că nu poate avea aceeași viață activă ca înainte, vedeta face tot ce trebuie pentru a-și reveni cât mai repede la starea fizică de care se bucura înainte de acest moment dificil din viața sa. 

Elena Cârstea, de nerecunoscut, la opt luni după ce a suferit un AVC

La opt luni după ce a suferit un AVC, vedeta s-a schimbat complet. Mai exact, Elena Cârstea s-a îngrășat și este de nerecunoscut. Artista a mărturisit că merge în continuare la recuperare și face înot de trei ori pe săptămână. 

„Toată viața am mâncat puțin, ca să nu mă îngraș. Acum zici că-s o minge rotundă, Elenuța bulinuța. E îngrozitor. Merg în continuare la recuperare, la piscină, cam de trei ori pe săptămână. Pentru că altfel nu se poate”, a declarat aceasta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ce afacere are Elena Cârstea

În urma problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă, artista nu a mai putut să meargă la birou, astfel că s-a reinventat și și-a deschis o mică afacere.... cu pisici, , care i-au adus un venit de 10.000 de dolari în doar câteva luni.

„Am vândut deja cinci pui, din cei 9 pe care-i am. Unul îl dau cu 2000 de dolari, deși se vând și mai scump. Îi dau de când sunt mici, ca să nu mă atașez prea tare de ei”, a mai spus aceasta.

Elena Cârstea a dat 4000 de euro pentru o pisică persană

Elena Cârstea este o mare iubitoare de animale. Artista recunoaște că a dat 4000 de euro pe o pisică persană. 

„Am fost solicitată să merg cu Misty la concursul internațional, ce va avea loc în luna noiembrie, la Palm Beach. Am mai cumpărat și o altă persană, dar din Bulgaria, pentru că în România nu am găsit. Am plătit deja cam 4000 de euro, acum trebuie să găsesc cea mai bună soluție privind transportul său în America. Pentru a putea participa la concurs, pisica nu trebuie să fie sterilizată”, a completat artista.

Și-a întrerupt activitățile pe toate planurile

„Nu am putut să merg până acum la muncă. Sâmbătă încep, am un șef foarte drăguț și înțelegător… Nu mă pot mișca foarte mult, trebuie să țin cont de asta.

Nu pot pleca în niciun concediu, sunt limitată… Soțul meu trage de mine să ieșim în oraș. Eu nu vreau să aud, nu pot face efort, obosesc foarte repede. El e stresat să nu mi se întâmple ceva. Ne înțelegem mai bine ca la început, avem o relație în care discutăm orice. Tot ce facem, facem împreună.

Aici e foarte cald. Nu poți sta afară, sunt 45 de grade. Eu nu am voie la soare…Iar la piscină, când merg la recuperare, stau cu pălărioara pe cap”, spunea artista, potrivit sursei menționate mai sus. 

Citește și: Oana Roman, șocată că unii români trăiesc din 3000 de lei pe lună. Cât câștigă fiica lui Petre Roman în prezent

Theo Rose se confruntă cu o boală exotică. Cum se manifestă, dar și cum a descoperit-o: "Alergia săracului!”

„Până la ultima mea suflare”. Oana Zăvoranu, declarații sfâșietoare pentru Alex Ashraf, în plin divorț

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată de fani, la debutul în cinematografie. Eva, val de hate după rolul din „Tati part-time”

 

 

 

Nu uita să apeși butonul SUBSCRIBE pe YOUTUBE, pentru a urmări emisiunile Spectacola:

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel