Theo Rose: "Am alergia săracului!”. Cum se manifestă „afecțiunea” cu care se confruntă artista

Data actualizării: | Data publicării:

Theo Rose a a dezvăluit că se confruntă cu o serie de simptome ciudate. 

Theo Rose se numără printre cele mai apreciate artiste din România. Deși se împarte între carieră și viața de mămică, artista își face timp și pentru fanii săi de pe rețelele de socializare, cu care împărtășește tot ce se întâmplă în viața ei.

Theo Rose, diagnosticată cu o boală exotică

Artista le-a povestit internauților cu ce probleme se confruntă. Mai exact, Theo Rose susține că suferă de o alergie rar întâlnită. Vedeta a mărturisit că și-a comandat mâncare, deoarece îi era foame și a mâncat cu poftă. După ce a terminat de mâncat. Theo Rose susține că a început să strănute fără oprire. Atunci, artista și-a dat seama că suferă de ''Alergia săracului'', mai exact că organismul ei nu poate tolera mai multă mâncare.

''Dacă vă zic la ce mă gândeam acum, leșinați. Am o chestie, mi-e foame, n-am mâncat până la ora asta și acum mi-am comandat. Ce am mâncat? Zacuscă de vinete, cartofi cu brânză și pâine d-aia caldă, și am mâncat. Am mâncat mai mult decât trebuia să mănânc. A fost atât de bun de am mâncat mult, mult.

După ce am mâncat am început să mănânc obsesiv, de 20 de ori, dar rău. Mi s-a întâmplat asta, tot după ce am mâncat mai mult decât aveam nevoie. Concluzia mea este că am "Alergia săracului!'', adică corpul meu nu înțelege această senzație de setietație, nu o poate tolera. Nu înțeleg, nu pricep!'', a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Ce cadou a primit artista de la finii ei

Theo Rose le-a dezvăluit fanilor ce cadou minunat a primit de la finii săi. Mai exact, artista a primit o pisicuță sfinx, căreia i-a pus numele „Sushi”.

„Am primit un cadou mai cu întârziere. Nu sunteți pregătiți! Șobolanca asta este... cum credeți că i-am pus numele? Sushi! Ca să fie prietena lui Sasha, finii mei s-au ocupat și mi-au făcut o surpriză. Eu când am văzut-o, m-a luat cu leșin de drag, nu de altceva. Eu acum o să o iubesc mult și a ajuns acasă la noi. Pupă mama pe ea!”, a spus cântăreața atunci pe InstaStory.

Theo Rose își alăptează fiul în public

„Încă îl alăptez pe Sasha și sunt foarte bucuroasă că n­-am întâmpinat niciun impediment în acest sens. Am stocat lapte și la congelator pentru zilele în care sunt la filmări sau concerte. Despre alăptatul în public pot să spun că nu mă deranjează sub nicio formă, deși nu-l practic, pentru că nu am ocazia. Însă pe primul loc sunt viața, sănătatea și, deci, hrănirea bebelușilor și nu văd nimic vulgar și nici provocator la o femeie care își alăptează copilul pe o bancă, în parc.”, a declarat Theo Rose pentru Viva!

„Sasha mai e adus la filmări pentru alăptare, eu oricum sunt tot timpul cu pompa de mult după mine. De câte ori poate fi adus copilul, clar sunt bucuroasă. Pe lângă asta, toată lumea se oferă să stea cu el, să-l țină în brațe, să se joace, n-am niciun stres. Vine copilul, e fericit acolo, e iubit, e răsfățat.

Cred că abia acum îmi place viața mea, să ajungi cu drag acasă de oriunde ai fi, de la filmări, de la concerte, mă gândesc că așa sunt motivată să fac altfel lucrurile, pentru că știu că sunt motivată să ajung acasă la copil, știu că el o să urmărească toate lucrurile astea când va mai crește, va fi curios și sunt super motivată.”, ne-a declarat în exclusivitate artista, într-un interviu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel