„Până la ultima mea suflare”. Oana Zăvoranu, declarații sfâșietoare pentru Alex Ashraf, în plin divorț

Data publicării:

Oana Zăvoranu a postat un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, ce-l vizează direct pe fostul soț, Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt în centrul unui scandal uriaș, după ce aceștia au decis să divorțeze și să împrăștie mai multe acuzații dure unul către celălat. Bruneta a arătat mereu public faptul că deține „rețeta” unei căsnicii de succes și că nimeni și nimic nu poate interveni în iubirea lor. Se pare însă că sentimentele s-au consumat și să bărbatul a fost cel care a depus actele de divorț și a ales să o părăsească pe vedetă. În timp ce acesta și-a dorit discreția maximă și a vrut ca această despărțire să se producă într-un cadru extrem de intim, Oana Zăvoranu a fost cea care a lansat extrem de multe acuzații la adresa fostului soț, pe care l-ar fi acuzat de faptul că i-ar fi luat diferite sume valoroase de bani, de-a lungul timpului, pe care le-a cheltuit pentru alte femei. Se pare însă că acum, la câteva zile distanță, Zăvo și-a iertat fostul partener de infidelitate și îi declară din nou acestuia public toate sentimentele profunde. 

„Te iubesc nepământean și până la ultima mea suflare. Nu știu dacă știi... Ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche. Pe soartă și pe destin.”, este textul scris de Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare, alături de fotografia fostului său soț.

Citește și: Carmen Harra, previziuni dure pentru Oana Zăvoranu: „Nu fac decât să o avertizez. Știința asta nu prea dă greș”

Alex Ashraf este cel care a înaintat actele de divorț

În singura sa intervenție pe care a avut-o pe seama divorțului, Alex Ashraf și-a dorit să clarifice faptul că el a fost cel care și-a dorit despărțirea de brunetă și cel care a și plecat din casa Oanei Zăvoranu. Acesta spune că nu a avut nevoie de niciun lucru material, hainele fiind singurele obiecte pe care le-a luat cu el.

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!”, a declarat Alex Ashraf,  în cadrul unui interviu, acordat pentru Xtra Night Show.

VEZI și: Oana Zăvoranu, noi declarații șocante, după despărțirea de Alex Ashraf. Vedeta continuă seria dezvăluirilor: „Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta”

Nu este dispus să se mai întoarcă la brunetă

Chiar dacă acum bruneta pare că regretă această despărțire și pare că-și dorește să refacă relația cu Alex Ashraf, bărbatul declara în urmă cu câteva zile că nu se mai gândește la nicio împăcare, pe viitor. Mai mult, unul dintre motivele invocate de acesta, care ar fi produs ruptura, ar fi faptul că între cei doi nu mai există iubire. 

„Nu mă mai întorc niciodată, putea să spună că a divorțat, atât, ca doi oameni maturi. Se pare că a ales o cale destul de urâtă. Eu o să discut tot în instanță, nu vreau să vorbesc urât de ea. Când doi oameni nu se mai iubesc, se despart. Eu trec prin niște momente foarte grele, o să mi le rezolv singur. Nu am nimic de discutat despre o nouă relație, e viața mea personală.”, a mai spus acesta.

Citește și: Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa lui Alex Ashraf, după ce au anunțat că divorțează: "Am dovezi, i-a luat casă și mașină, i-a făcut operații estetice, pe banii mei. 162.000 de euro"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel