După ce s-a scris faptul că s-a despărțit de Salman Khan, Iulia Vântur dă cărțile pe față. Cum se înțelege, de fapt, cu actorul indian

Data publicării:
Iulia Vântur, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Iulia Vântur, captură video Youtube/ La Măruță

Iulia Vântur a dezvăluit în ce stadiu e relația sa cu Salman Khan.

Iulia Vântur s-a întors pentru câteva zile în țara natală, motiv pentru care a trecut puțin și în emisiunea La Măruță, de pe Pro TV, pentru a povesti despre ultimele evenimente ce au avut loc în viața sa în ultima perioadă. Stabilită de 7 ani în India, acolo unde are în prezent o carieră strălucită în industria muzicală, fosta prezentatoare TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan.

Cu toate acestea, de curând apăruseră zvonuri cu privire la o posibile despărțire între cei doi, iar frumoasa blondină a fost cea care a pus punctul pe i și a dezvăluit cum stă, de fapt, situația. 

„Nu știu (n.r. cum au tras oamenii concluzia că s-a despărțit de Salman Khan) și aparent m-a și ignorat la un eveniment la care culmea, el m-a chemat. Eram un eveniment cu toată familia. Noi glumim acum, ca să ne înțelegem. Noi suntem foarte bine. Mâine plec înapoi.”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.  

Citește și: Secvența filmată de Theo Rose în „Clanul”, care a pus-o în mare dificultate pe artistă: „Mi-a fost frică de ea. Nu știu cum am făcut”

Ce spune Iulia Vântur despre nuntă

În timp ce urmăreau mai multe imagini de la nunta unui miliardar din India ce a avut loc recent, acolo unde a cântat și Salman Khan și de-acolo de unde blondina a lipsit, Cătălin Măruță a întrebat-o pe invitata sa dacă se gândește pe viitor să facă pasul cel mare alături de celebrul actor indian. 

„Eram sigură că o să te gândești la asta. Să vezi ce haine îți iei. Te-ai gândit la o culoare?”, l-a întrebat Iulia Vântur pe Cătălin Măruță.

„Deci să mă pregătesc.”, a răspuns acesta.

Citește și: Victorie uriașă pentru Simona Halep. Sportiva a primit decizia definită, în procesul de dopaj

„Mă bucur să fiu acasă, aici mă încarc efectiv cu energie”

Chiar dacă de ceva timp trăiește peste hotare și și-a format acolo chiar o a doua familie, vedeta spune că inima i-a rămas, în continuare, în țara natală. Iulia Vântur spune că încearcă cât mai des să se întoarcă acasă, unde o așteaptă mereu cei doi părinți ai săi, care îi duc extrem de mult dorul de fiecare dată.

„Chiar acum când mă duc acasă nu stau mult, am show-uri foarte multe, iar asta îmi place cel mai tare sincer. Îmi place la nebunie să performez live, în fața oamenilor, îi vezi că se bucurie, simți că aduci bucurie și nu există satisfacție mai mare. Cânt o oră, 45 de minute. Eu mereu mi-am început show-urile cu piese în română.

Eu plănuiam să-i chem pe ai mei să vină acolo să-mi vadă și show-ul, doar că nu au mai putut, cățelușul meu e foarte bătrân și au vrut să stea acasă și am venit eu. Mă bucur să fiu acasă, aici mă încarc efectiv cu energie. Vin cam la trei luni.”, a mai dezvăluit Iulia Vântur.

VEZI și: O femeie a suferit 9 atacuri cerebrale după naștere, într-o lună. Cazul i-a șocat pe medici: „Toată lumea a fost uimită că am supraviețuit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel