Secvența filmată de Theo Rose în „Clanul”, care a pus-o în mare dificultate pe artistă: „Mi-a fost frică de ea. Nu știu cum am făcut”

Data publicării:

Theo Rose le-a vorbit fanilor despre dificultatea pe care a întâmpinat-o într-una dintre secvențele filmate pentru sezonul patru al serialului Clanul, de pe Pro TV.

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la ultimul sezon, iar fiecare episod îi ține cu sufletul la gură pe fanii nerăbdători să vadă cum se încheie întreaga poveste. Provocările au fost destul de mari și pentru actorii celebrei producții, care au fost nevoiți să treacă prin fel de fel de experiențe dificile, nemaiîntâlnite până atunci, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Theo Rose, ce o interpretează pe Vera.

În episodul 3 al sezonului patru, aceasta a trebuit să se așeze pe mormântul lui Tudor Achim, interpretat de Denis Hanganu, care și-a înscenat moartea în film. Cei doi au niște sentimente de dragoste foarte puternice unul față de celălalt în serialul de pe Pro tV, motiv pentru care Vera a digerat extrem de greu vestea, neștiind încă adevărul. Astfel, secvența nu a fost una deloc ușoară, mărturisește Theo Rose, care spune că a fost nevoită să mimeze niște sentimente pe care ea nu le simțise până atunci. 

„O secvență grea, da! Mi-a fost frică de ea, nu va mint. Însă cea mai importantă deprindere pe care am căpătat-o jucând în Clanul este libertatea. Libertatea pe care o dau textului să-mi acceseze emoțiile reale. Nu știu cum am făcut. Probabil din disperare. N-am vrut să fiu slabă și mai mult decât atât, m-am gândit că ar fi bine să mă pot uită și peste câțiva ani la ce fac acum. M-a ajutat tare echipa. Sunt așa de treaba că m-am simțit foarte rapid în largul meu. Nu mi-a mai fost frică de ridicol.

N-am trecut printr-o durere că cea a Verei, dar a trebuit să mi-o imaginez și să o simt cât de real posibil. Sunt convinsă că se putea mai mult, dar e un început.”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

Informația despre sezonul 4 care o să-ți dea palpitații

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Spectacola, George Mihăiță, actor principal în Clanul, ne-a dezvăluit o informație care o să dea palpitații de inimă tuturor celor care urmăresc acest serial. „Tătuțu” ne spune, astfel, faptul că cineva extrem de drag lui va avea parte de un sfârșit tragic, lăsându-ne cu foarte multe de întrebare. 

„Cel mai palpitant, nu știu dacă am voie să spun, e când cineva foarte drag mie moare, îl omor din greșeală..

Mă încearcă emoții, mereu mă încearcă. Ele sunt mai ales când mă întâlnesc cu oamenii pe stradă și văd ce reacții au la ceva din ce eu am făcut în serial. Mai presus de toate e o mare bucurie.”, ne-a îpovestit actorul într-un interviu acordat în exclusivitate.

Pe aceeași temă: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel