Ducesa Meghan îşi suspendă podcastul pe perioada doliului

Data publicării:
Meghan Markle, foto Instagram
Descriere foto: Meghan Markle, foto Instagram

Meghan, ducesă de Sussex, a întrerupt difuzarea unor noi episoade din podcastul său de pe Spotify pe perioada doliului în memoria reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, potrivit unei alerte afişate luni de platforma de streaming muzical.

La începutul aceleiaşi zile, soţul lui Meghan, prinţul Harry, i-a adus un omagiu extrem de personal bunicii sale, regretata regină Elisabeta a II-a, subliniind cât de mult preţuieşte timpul pe care l-a petrecut alături de aceasta şi cum îl va onora pe tatăl său în calitate de nou rege.

Harry şi Meghan au renunţat la îndatoririle regale în 2020, înstrăinându-se de atunci de familie şi aducând critici stridente la adresa Palatului Buckingham şi a modului în care au fost trataţi.

Cu toate acestea, cuplul şi-a făcut pe neaşteptate apariţia alături de prinţul William, moştenitorul tronului, şi soţia acestuia, Kate, la o plimbare în preajma Castelului Windsor, sâmbătă, ceea ce ar indica posibilitatea unei apropieri între fraţi.

Podcast-ul lui Meghan, care se intitulează "Archetypes" şi i-a avut printre invitaţi pe cântăreaţa americană Mariah Carey şi pe jucătoarea de tenis Serena Williams, se concentrează asupra "etichetelor care le îngrădesc pe femei", conform descrierii de pe Spotify.

Meghan Markle şi-a lansat un podcast; Serena Williams, prima invitată

Ducesa de Sussex, cunoscută înainte drept Meghan Markle, a jucat în serialul de televiziune "Suits" înainte de căsătoria sa cu Harry.

Harry şi Meghan, care s-au mutat în California unde trăiesc alături de cei doi copii ai lor, se aflau în Europa pentru a participa la o serie de evenimente caritabile atunci când regina a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, notează Agerpres. 

Meghan Markle susţine că există ''loc de iertare'' între ea şi membrii familiei regale britanice

 

Prințul Harry, mesaj dureros după moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a: "Până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și..."

 

O lume întreagă plânge în urma dispariției celui mai longeviv monarh britanic. Regina Elisabeta a II-a  s-a stins din viață "în liniște" la Balmoral, în după-amiaza zilei de 8 septembrie. Prințul Harry i-a adus un omagiu bunicii sale, mulțumindu-i pentru toate sfaturile bune pe care i le-a dat de-a lungul timpului. 

Prințul Harry: „Îți mulțumim pentru zâmbetul tău molipsitor”

„Bunico, în timp ce această despărțire finală ne aduce o mare tristețe, sunt veșnic recunoscător pentru toate momentele noastre – de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la a te vedea pentru prima dată în calitate de comandant șef, până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și i-am îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți.

Filmarea cu care Regina Elisabeta a ll-a a surprins o lume întreagă. Nici familia ei nu a știut până nu a apărut la televizor / VIDEO

Prețuiesc aceste momente împărtășite cu tine și multe alte momente speciale. Deja ți se simte mult lipsa, nu doar noi simțim asta, ci toată lumea. Și dacă vorbim de primele momente, acum îl onorăm pe tatăl meu în noul său rol ca Regele Charles al III-lea. Îți mulțumesc pentru sfaturile sănătoase. Pentru zâmbetul tău molipsitor. Și noi zâmbim știind că tu și bunicul sunteți reuniți acum în pace', a mai transmis Harry în mediul online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel