Meghan Markle susţine că există ''loc de iertare'' între ea şi membrii familiei regale britanice

Data publicării:
Meghan Markle, foto Instagram
Descriere foto: Meghan Markle, foto Instagram

Ducesa de Sussex s-a destăinuit în legătură cu "pierderea" tatălui său şi despre cum nu trebuie să se întâmple la fel în cazul soţului ei şi al tatălui acestuia, prinţul Charles.

Meghan a vorbit despre tatăl ei înstrăinat, Thomas Markle, şi a reflectat asupra relaţiei dintre ducele de Sussex şi prinţul de Wales în timpul unui interviu acordat revistei The Cut în reşedinţa sa din California.

Se crede că relaţia dintre ducele de Sussex şi tatăl său ar fi tensionată de când Harry şi Meghan au renunţat la calitatea de membri activi ai familiei regale. Harry a declarat în timpul interviului lor televizat acordat vedetei de televiziune Oprah Winfrey anul trecut că prinţul Charles a încetat să-i mai răspundă la telefon, notează Agerpres.

Vorbind despre impactul deciziei lor, Meghan a declarat pentru The Cut: "Harry mi-a spus: 'Mi-am pierdut tatăl în acest proces'".

"Nu trebuie să fie la fel pentru ei cum a fost pentru mine, dar aceasta este decizia lui", a adăugat ducesa.

O sursă apropiată prinţului Charles a declarat că acesta ar fi întristat dacă Harry ar fi simţit că relaţia lor a fost afectată, adăugând: "Prinţul de Wales îşi iubeşte ambii fii".

Meghan a dezvăluit, de asemenea, că ea crede că există "loc de iertare" între ea şi familia regală britanică.

"Cred că iertarea este foarte importantă", a subliniat ea pentru revistă.

Meghan a mai spus că se va "întoarce pe Instagram" după ce şi-a şters contul în urmă cu mai bine de patru ani în cadrul procesului de a deveni membru senior al familiei regale.

Ea a adăugat că, odată cu ştergerea conturilor sale personale de pe reţelele de socializare, s-a simţit ca "o actriţă" care joacă rolul de membru al familiei regale.

"Am fost o actriţă. Toată treaba mea era: 'Spuneţi-mi unde să stau. Spuneţi-mi ce să spun. Spuneţi-mi cum să spun. Spuneţi-mi ce să port şi o voi face''', a povestit ducesa de Sussex. 

 

 

Meghan Markle şi-a lansat un podcast; Serena Williams, prima invitată

Fosta actriţă americană Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, şi-a lansat marţi un podcast care va deconstrui stereotipurile despre femei, având-o drept primă invitată pe superstarul tenisului Serena Williams. 

Cele 12 episoade ale podcastului, intitulat "Archetypes" - un nume care-l evocă pe fiul ei, Archie, dar şi organizaţia pe care a lansat-o împreună cu soţul ei, "Archewell" - vor fi conversaţii "intime şi sincere" între ducesa de Sussex şi invitaţii ei, potrivit prezentării emisiunii pe Spotify.

"'Nebună', 'divă', 'isterică': 'Acestea sunt cuvinte pe care le auzi foarte des în mass-media, online, în case (...). 'Vom ajunge la originea acestor cuvinte şi vom înţelege de ce ele continuă să fie folosite" pentru a le combate mai bine, a declarat Meghan Markle, care va discuta, de asemenea, "cu experţi şi istorici", potrivit Spotify.

 

În primul episod, Meghan Markle şi Serena Williams, care sunt prietene şi originare din Los Angeles, vorbesc, printre altele, despre ambiţie şi despre sensul diferit pe care îl poate avea cuvântul atunci când este aplicat unei femei.

"Nici măcar nu-mi amintesc să fi simţit personal conotaţia negativă din spatele cuvântului ambiţios până când am început să mă întâlnesc cu soţul meu", a declarat Meghan Markle, făcând aluzie la Prinţul Harry, care îşi face o scurtă apariţie la începutul emisiunii.

"Şi se pare că ambiţia este teribilă - pentru o femeie, cel puţin, potrivit unora", continuă ea.

Serena Williams a anunţat la începutul lunii august că se va retrage de pe terenurile de tenis după 25 de ani de carieră şi 23 de titluri de Grand Slam, precizând că vrea să se "concentreze pe rolul său de mamă" şi pe "obiectivele sale pe plan spiritual".

 

Ducele şi ducesa de Sussex au renunţat şi ei la viaţa regală din Marea Britanie în 2020, mutându-se în California, unde locuiesc acum cu cei doi copii ai lor într-un cartier ultra-bogat.

De la sosirea în SUA, cei doi au încheiat mai multe colaborări, inclusiv parteneriate profitabile cu Netflix şi Spotify.

Prinţul Harry urmează să îşi publice memoriile până la sfârşitul anului, notează Agerpres.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel