Meghan Markle şi-a lansat un podcast; Serena Williams, prima invitată

Data publicării:
Meghan Markle, foto Instagram
Descriere foto: Meghan Markle, foto Instagram

Fosta actriţă americană Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, şi-a lansat marţi un podcast care va deconstrui stereotipurile despre femei, având-o drept primă invitată pe superstarul tenisului Serena Williams. 

Cele 12 episoade ale podcastului, intitulat "Archetypes" - un nume care-l evocă pe fiul ei, Archie, dar şi organizaţia pe care a lansat-o împreună cu soţul ei, "Archewell" - vor fi conversaţii "intime şi sincere" între ducesa de Sussex şi invitaţii ei, potrivit prezentării emisiunii pe Spotify.

"'Nebună', 'divă', 'isterică': 'Acestea sunt cuvinte pe care le auzi foarte des în mass-media, online, în case (...). 'Vom ajunge la originea acestor cuvinte şi vom înţelege de ce ele continuă să fie folosite" pentru a le combate mai bine, a declarat Meghan Markle, care va discuta, de asemenea, "cu experţi şi istorici", potrivit Spotify.

 

În primul episod, Meghan Markle şi Serena Williams, care sunt prietene şi originare din Los Angeles, vorbesc, printre altele, despre ambiţie şi despre sensul diferit pe care îl poate avea cuvântul atunci când este aplicat unei femei.

"Nici măcar nu-mi amintesc să fi simţit personal conotaţia negativă din spatele cuvântului ambiţios până când am început să mă întâlnesc cu soţul meu", a declarat Meghan Markle, făcând aluzie la Prinţul Harry, care îşi face o scurtă apariţie la începutul emisiunii.

"Şi se pare că ambiţia este teribilă - pentru o femeie, cel puţin, potrivit unora", continuă ea.

Serena Williams a anunţat la începutul lunii august că se va retrage de pe terenurile de tenis după 25 de ani de carieră şi 23 de titluri de Grand Slam, precizând că vrea să se "concentreze pe rolul său de mamă" şi pe "obiectivele sale pe plan spiritual".

 

Ducele şi ducesa de Sussex au renunţat şi ei la viaţa regală din Marea Britanie în 2020, mutându-se în California, unde locuiesc acum cu cei doi copii ai lor într-un cartier ultra-bogat.

De la sosirea în SUA, cei doi au încheiat mai multe colaborări, inclusiv parteneriate profitabile cu Netflix şi Spotify.

Prinţul Harry urmează să îşi publice memoriile până la sfârşitul anului, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel