Drama pe care a trăit-o Mihai Trăistariu în 2022: „Nu a știut nimeni. Unul avea cancer, erau precum copiii mei”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu, Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu, Facebook

Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este cea mai mare dramă pe care a trăit-o în anul 2022. 

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, cântărețul a trecut prin momente grele, de-a lungul acestui an. În exclusivitate pentru Spectacola, Mihai Trăistariu a vorbit despre cea mai mare dramă pe care a trăit-o în anul 2022. 

Drama pe care a trăit-o Mihai Trăistariu în 2022

Artistul a povestit că a fost dărâmat de durere, după ce două dintre pisicile lui s-au stins din viață. Moartea celor două feline l-au întristat pe artist, care recunoaște că au fost pentru el ca și copiii lui. 

„Cea mai mare provocare în anul 2022 a fost destul de dură. Locuiam în casă cu opt pisici, iar acum mai am șase, pentru că doi pisici mi-au murit. Au murit de bătrânețe, dar m-au dărâmat complet. Nu am spus nimănui, nici măcar nu am postat asta, pentru că nu sunt adeptul postărilor de genul acesta. Suferințele nu se pun pe internet dacă sunt reale. Nu am pus nici doliu, deci nu știe nimeni. În schimb, pisicii mei sunt ca și copiii mei, pentru că îi am din 2006 și au trecut destul de mulți ani. Erau bătrâni. Unul a avut cancer, iar celălalt nu știu ce a avut. Pur și simplu l-am dus la medic și în patru ore a murit.  Nu știu dacă a înghițit ceva sau care a fost cauza decesului. Eu chiar am avut grijă de ei.”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ce a învățat Mihai Trăistariu în urma acestei suferințe

Mihai Trăistariu a recunoscut că, în urma acestei drame, a învățat foarte multe lecții. Una dintre ele, și cea mai importantă, este faptul că trebuie să aibă mai multă grijă de el, deoarece viața este scurtă și în orice moment ți se poate întâmpla ceva rău. 

„A fost o provocare uriașă pentru că, pe măsură de eram dărâmat, m-am mobilizat și mi-am dat seama că așa este cursul lucrurilor și oricum se vor stinge într-o zi. Am învățat din mers să apreciez mai mult viața, mai ales cu perioada asta prin care am trecut, să fiu mult mai atent. Că nu doar animalele trebuie îngrijite calumea, ci eu  să am grijă de sănătate mea. Să nu mai fac excese, pentru că poți să mori, fără să fii în prea multe chestii implicat. Sunt foarte atent la cum merg cu mașina, să nu-mi cadă ceva în cap, să nu mă bag în apă prea adânc dacă mă duc la mare. Nu am făcut o obsesie din asta, dar mi-am dat seama că dacă tu nu ai grijă, nimeni nu are. Așa că, pisicii ăștia m-au pus pe gânduri și a fost o provocare să îmi dau seama că trebuie să-ți moară cineva drag ca să te facă să înțelegi că și tu trebuie să ai grijă de viața ta. ”, ne-a mai spus Mihai Trăistariu. 

Citește și: Cum arată Geanina, sora lui Mihai Trăistariu: „Nu-i așa că e frumoasă ?!” Mesajul emoționant transmis de artist de ziua acesteia

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mihai Trăistariu / EXCLUSIV

Mihai Tristariu, copilărie de coșmar. Tatăl artistului era extrem de violent: Erau numai bătăi și scandaluri

„Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze”. Cătălin Botezatu se destăinuie. Cum arată „fericirea” celebrului designer / EXCLUSIV

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel