„Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze”. Cătălin Botezatu se destăinuie. Cum arată „fericirea” celebrului designer / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul și, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, ne-a dezvăluit ce îi lipsește, ca să fie complet fericit. 

Cătălin Botezatu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă de la noi din țară, dar și de peste hotare. Celebrul designer este într-o continuă activitate, fiind constant plecat pe drumuri pentru noi evenimente și proiecte. Cu toate acestea, vedeta își mai găsește puțin timp și pentru actele de caritate, despre care știe însă foarte puțină lume. În exclusivitate pentru Spectacola, Cătălin Botezatu ne-a vorbit despre proiectul inedit pe care îl desfășoară pe parcursul zilei de 6 decembrie, când va fi, în premieră, casier la un supermarket mare din țară. Mai mult, acesta ne-a povestit și cum a arătat Crăciunul său, în urmă cu șase ani, când a stat alături de oamenii străzii, pentru o noapte. 

„Doar mâine am trei astfel de acțiuni caritabile, la centre de bătrâni, copii nevoiași, iar astăzi am alt proiect, cu ajutorul unui supermarket mare. Este o altfel de acțiune, în sensul în care tot ce se va cumpăra și marca, se va dubla, astfel încât suma va merge tot către o cauză nobilă. Este altceva, interesant. Oamenii mă vor vedea în rolul de casier, timp de două ore. Nu am mai făcut asta înainte.

Eu fac acțiuni de genul acesta de mulți ani. Spre exemplu, mi-am petrecut Crăciunul la propriu și la figurat alături de oamenii străzii, oameni care trăiesc în containere. Mi-am petrecut noaptea de Crăciun acolo, cu ei. Acum merg la ei deja pentru al șaselea an, chiar mâine mă duc la ei. Tot mâine merg și la un orfelinat de copii.”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Cătălin Botezatu nu vorbește de un an cu tatăl său: „Mă macină acest subiect. E prima oară când îl vorbesc public”

 

Cum își va petrece Cătălin Botezatu Crăciunul

Dacă tot timpul anului este constant pe fugă și își găsește rar momente pentru a sta cu cei dragi, Crăciunul este rezervat apropiaților și momentelor speciale. Cătălin Botezatu ne-a dezvăluit faptul că va petrece aceste zile de sărbătoare în România, alături de cei mai dragi oameni din viața sa.  

„Anul acesta, ca de fiecare dată, Crăciunul îl fac cu prietenii, într-un loc special și drag sufletului meu, la o pensiune din Sibiu, la buna mea prietenă Meri, care se ocupă de mine ca de un copil. O consider ca pe o mamă, dar și pe ca o foarte bună prietenă. E un loc foarte special, în munți, iar dacă ninge s-ar putea să fie totul chiar feeric. Totul este superb, este ca pe vremuri, ușor actualizat, dar e un loc pe care ar trebui să-l vadă foarte multă lume, fie că este vară, toamnă, primăvară sau Crăciun.”, ne-a mai spus celebrul designer.

 

Cât despre tradițiile din copilărie, designerul ne-a mărturisit faptul că a păstrat și până astăzi împodobitul bradului. 

„Tradițiile din copilărie s-au mai dus. Într-adevăr, mai fac bradul, și îl fac mai devreme, ca să mă bucur de el, pentru că stau foarte puțin acasă și pregătesc cadouri, pentru că a dărui înseamnă a iubi.”, a continuat el.

Citește și: Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi. Ce durere ascunde celebrul designer: „N-am spus-o niciodată”

 

 

Cum arată fericirea pentru celebrul designer

L-am rugat pe Cătălin Botezatu să ne dezvăluie și cu ce dorință întâmpină Noul An. După cum era de așteptat, acesta nu-și dorește nimic material, însă există totuși două lucruri spirituale care i-ar face viața completă. Designerul speră să fie, în continuare, sănătos, însă își mai dorește de la Anul Nou și puțină fericire. 

„În afara faptului că îmi doresc să fiu sănătos, îmi mai doresc să fiu puțin, cât se poate, măcar un dram de fericire. Dacă le ai pe toate, nu înseamnă că ești și fericit. Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze, pentru că sunt o imagine publică și trebuie să ai o ușoară mască, nu falsă, dar nici nu poți să apari în fața oamenilor, fanilor, supărat, posomorât, pentru problemele pe care le ai. Oamenii vor să vadă întotdeauna un Cătălin Botezatu urcat pe acel piedestal, lipsit de probleme, dar nu e tot timpul așa. 

Fericirea pentru mine înseamnă atât de puțin. Fericirea pentru mine este să fii într-un loc frumos, nu neapărat sofisticat, cu persoana pe care o iubești și care să te iubească, așa, simplu, pentru cine ești, nu pentru vedeta Cătălin Botezatu, pentru omul Cătălin Botezatu, care să spună cuvinte frumoase, să aibă simțul umorului, care să se bucure de aceleași lucruri frumoase de care te bucuri și tu. Asta înseamnă fericirea. 

90% dintre oameni nu mai văd omul adevărat, în ziua de astăzi. S-a întâmplat și în anturaj, și între prieteni, în tot ce vrei tu. S-au cernut.”, ne-a mai dezvăluit în exclusivitate Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, detalii despre regimul său alimentar. Ce nu mai mănâncă designerul: „Am eliminat multe”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel