Mihai Tristariu, copilărie de coșmar. Tatăl artistului era extrem de violent: Erau numai bătăi și scandaluri

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Traistariu, foto Facebook
Descriere foto: Mihai Traistariu, foto Facebook

Mihai Trăistariu a vorbit despre ororile pe care le-a trăit în copilărie. Artistul a trăit într-o casă în care scandalurile și bătăile erau la ordinea zilei. 

Mihai Trăistariu a vorbit, pentru prima dată, despre ororile la care a fost expus în copilărie. Deși a fost martorul unor scandaluri traumatizante, acesta spune că în copilărie nu realiza gravitatea situației și consideră că a fost un copil fericit. Plângea doar atunci când își vedea mama bătută.  Artistul credea că bătăile și scandalurile erau ceva normal și că toate familiile au parte de asemenea incidente. Mai mult, artistul a dezvăluit că evita să vorbească cu tatăl său, de frică să nu-l bată. Acesta spune că a vorbit, în total 100 de cuvinte cu tatăl său, în întreaga viață. 

Mihai Trăistariu: Tatăl meu a fost o fire violentă.

„Copilăria mea a fost fericită, culmea. Într-o etapă a vieții în care erau numai bătăi și scandaluri acasă. Tatăl meu era groaznic. O târa pe jos pe maică-mea, o bătea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. 

A fost un calvar complet. Dar, în același timp, eu am trăit fericit. Nu mai amintesc să fi suferit.  Am crezut că așa e normal, am crezut că la toată lumea sunt scandaluri. 

Trăistariu, FACTURI URIAŞE: M-am îngrozit. Ieşi pe minus...


Tatăl meu a fost o fire violentă. Mama mea l-a prins pe tata cu o femeie, când ea avea 42 de ani. A mers la mare cu noi. Ei nu se mai înțelegeau, mama cu tata, iar ea mergea la mare cu copiii, în secret. Într-un an, atâta a plouat la mare, încât a venit acasă mai repede decât trebuia. Și atâta a fost nevoie. A intrat în casă și l-a a prins pe tata  gol pușcă cu o femeie. Ea a avut un șoc, el a avut un șoc. Și, automat, din secunda aceea ei nu s-au mai înțeles. Dormeau în camere separate. S-au bătut zilnic. Dimineața începea cu farfurii sparte. Eu aveam 13-14 ani deja. Numai așa erau zilele alea. Intrasem într-o rutină în care aveam senzația că așa era toată lumea și că nu e cine știe ce. Nu pot să zic am suferit. Nu plângeam decât în momente ale în care o bătea. 

Îmi amintesc de tatăl meu numai de rău. Atât de frică îmi era de el, încât, vorbeam cu mama, eu cu tatăl meu nu am vorbit mai mult de 100 de cuvinte în toată viața mea,dacă mă credeți cineva. De frică să nu mă bată. Atâta mă înspăimântase violența lui”, a declarat Mihai Trăistariu în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel