Cât de greu i-a fost Andreei Marin să treacă peste divorțuri: „Mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt”

Data publicării:
Andreea Marin, captură video Youtube/ Dana Săvuică
Descriere foto: Andreea Marin, captură video Youtube/ Dana Săvuică

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum a reușit să depășească cele mai mari cumpene din viața sa. 

Andreea Marin a trecut prin mai multe încercări, până să găsească fericirea de care se bucură astăzi. Zâna Surprizelor a fost căsătorită de trei ori, însă fiecare mariaj s-a încheiat, iar toate aceste experiențe au lăsat-o pe vedete cu o tristețe în suflet, dar și cu mai multe lecții învățate. Chiar dacă nu i-a fost ușor de fiecare dată să o ia de la capăt, Andreea Marin spune că a încercat de fiecare dată să se adune și să-și găsească puterea să o ia de la capăt, lucru pe care îl recomandă tuturor femeilor care se află în această cumpănă greu de gestionat, inițial. 

„Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine. Copiii simt tot și îi afectează totul, nu le faci un bine. Ca adult, traumele din trecut se răsfrâng asupra lui. 

Când mi s-a întâmplat și mie  asta, m-am mutat, m-am pus pe picioare, chiar dacă mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt. Te descurci până la urmă. Trebuie să fii deschisă și vei găsi multe soluții, chiar dacă nu-i ușor. Chiar dacă  pleci dintr-o poveste ca asta cu mâinile goale vei găsi capacitatea de a o lua de capăt. Nu există nu se poate, că nu am cum să mă descurc.”, spune Andreea Marin, în cadrul emisiunii Ego life

Citește și: Andreea Marin, rețetă de pâine care nu îngrașă: „E gata în doar cinci minute! E tare gustoasă”. Face parte din dieta vedetei

„Uitam să mă mai bucur de viață”

Mai mult, vedeta recunoaște faptul că a avut momente când a uitat să mai zâmbească sau când pur și simplu nu-și mai găsea puterea să facă asta. Cu timpul însă, aceasta și-a dat seama că o energie pozitivă nu este importantă doar pentru ea, cât și pentru copilul său.

„Și eu am trecut pe lângă momentul în care cineva m-a întrebat când am râs cu lacrimi ultima dată. Am luat atât de serios totuși, încât uitam să mă mai bucur de viață. Dacă tu nu ai acel izvor de energie în tine, cum poți avea grijă de copiii tăi? Nu trebuie să fii dependentă totuși exclusiv de existența cuiva. Trebuie să faci în așa fel încât să te simți bine cu tine. Eu mă simt bine dacă am o zi pentru mine, cu o carte în mână, pe o zi ploioasă. Trebuie să învăț să nu mai depind afectiv doar de ce fac ceilalți. Valoarea noastră nu este egală cu valoarea proiectelor pe care le facem.”, a mai spus Andreea Marin. 

VEZI și: Andreea Marin: „Frumusețea stă în faptele noastre și în ce lăsăm în urmă” / EXCLUSIV

Credința a salvat-o

În tot acest proces de vindecare, un rol important l-a avut și credința, mărturisește Andreea Marin, care recunoaște faptul că a descoperit acest lucru după vârsta de 40 de ani. 

„Când ai credință, când știi că oricât de singur ai părea, Cel de Sus e cu tine, iar totul devine mult mai clar și mergi înainte, chiar dacă astăzi nu ai o bucată de pâine. Am ajuns la această învățătură după 40 de ani.

Pe mine nu m-a luat niciodată valul, tocmai că am pornit de la o bază grea, pentru că știam de mică că azi poți fi sus și într-o clipă totul se poate schimba. Am fost operată, am căzut din picioare de multe ori, nu știam să manevrez lucrurile, asta se învață doar în practică.”, a mai dezvăluit vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel