Drake s-a oferit să plătească tratamentul medical al unei fane cu scleroză. Toată întâmplarea a avut loc pe scenă, în timpul concertului

Data publicării:

Gestul lui Drake a atras aprecierea publicului de pretutindeni.

Drake, celebrul artist canadian, a făcut un gest care nu a putut trece neobservat, pentru unul dintre fanii săi.

Rapperul în vârstă de 36 de ani s-a oferit să plătească îngrijirea medicală a unei fane după ce ea a afișat pe un panou că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă (SM) înainte de a participa la concertul său din Toronto, de acum câteva zile.

Într-un videoclip distribuit de un spectator care se afla în cadrul unui spectacol al vedetei, Drake și-a oprit setul la Scotiabank Arena și a vorbit despre panoul fanei de pe scenă.

"Asta e important pentru mine", a spus artistul - care a lansat noul său album "For All the Dogs" vineri. "Panoul ei spune: ”Tocmai am aflat că am SM, mă vei ajuta să-mi fac seara?”.", notează The People.

Vezi și: Drake, un nou record. Este primul artist care a depășit 50 de miliarde de stream-uri în online

Apoi, Drake a vorbit despre prietenul său și colaboratorul apropiat - producătorul de înregistrări 40, al cărui nume real este Noah James Shebib - care a fost diagnosticat cu SM la vârsta de 22 de ani în 2005.

"Știți, fratele meu 40 este una dintre cele mai puternice persoane de pe Pământ și trece prin multe lucruri", a spus Drake. "Așa că ce voi face este să te conectez cu 40, în primul rând, poate veți avea o conversație."

"Și în al doilea rând, voi plăti oricât va fi nevoie ca să obții cel mai bun ajutor din lume, îți promit asta", a adăugat rapperul în timp ce mulțimea aplauda. "Ai cuvântul meu - și poți veni înapoi mâine seară!"

Apoi, pe ecranul din arena s-a afișat reacția plină de lacrimi a fanei care ținea panoul, urmată de o expresie șocată când și-a dat seama că a fost invitată să revină să vadă spectacolul.

Vezi și: O felie de pizza mușcată de Drake, vândută pentru 500.000 de dolari. Postarea care a pus pe jar internauții

SM este o afecțiune care afectează creierul și măduva spinării și provoacă probleme legate de echilibru, mișcarea în brațe sau picioare și vederea.

Gestul amabil al lui Drake a venit după ce a dezvăluit că își pune și el sănătatea în prim plan.

Vineri, muzicianul canadian a dezvăluit la emisiunea "Table For One" de pe Sound 42 la SiriusXM că ia o pauză de la muzică pentru a se concentra asupra sănătății sale, întrucât a împărtășit că a avut "cele mai nebune probleme" cu stomacul său.

Vezi și: Cu așa prieten... mai bine dușmani. Zodiile în care nu poți avea încredere

"Probabil că nu voi face muzică pentru o perioadă. Vreau să fiu sincer", a spus Drake. "Am alte lucruri pe care trebuie să le fac pentru alte persoane cărora le-am făcut promisiuni, dar probabil că nu voi face muzică pentru o perioadă. Vreau să fiu sincer cu voi. Îmi trebuie să mă concentrez mai întâi pe sănătatea mea și voi vorbi despre asta destul de curând."

Rapperul a detaliat apoi că va lua o pauză "poate un an".

El a continuat: "Nimic nebun, dar vreau ca oamenii să fie sănătoși în viață, și am avut cele mai nebune probleme cu stomacul meu ani de zile. Așa că trebuie să mă concentrez pe sănătatea mea și să mă pun bine, și o voi face.", a mai punctat sursa menționată.

Vezi și: Rapperul Drake, anunț trist pentru fani. Artistul ia o pauză în cariera sa muzicală pentru a se "concentra asupra sănătăţii"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel