Rapperul Drake, anunț trist pentru fani. Artistul ia o pauză în cariera sa muzicală pentru a se "concentra asupra sănătăţii"

Data publicării:
Drake, captură foto Youtube
Descriere foto: Drake, captură foto Youtube

Rapperul canadian Drake a anunţat vineri că va lua o pauză de la cariera sa muzicală timp de "un an sau mai mult" pentru a se concentra asupra sănătăţii, invocând "probleme la stomac".

"Probabil că nu voi mai face muzică o vreme", a explicat artistul în cadrul programului său de radio "Table For One", adăugând: "Trebuie să mă concentrez asupra sănătăţii mele şi să mă pun pe picioare".

Rapperul în vârstă de 36 de ani a precizat că nu este "nimic grav", dar că are "tot felul de probleme la stomac" de câţiva ani.

El a adăugat că are şi alte lucruri de făcut, fără să ofere detalii.

"O să închid uşa studioului o vreme", a mărturisit artistul, adăugând că pauza va dura "poate un an, poate puţin mai mult".

Mai multe concerte pe care rapperul urma să le susţină în Statele Unite au fost amânate, conform site-ului artistului şi platformei Ticketmaster.

Acest anunţ a venit în aceeaşi zi în care a fost lansat noul său album, "For All The Dogs".

Fiul rapperului, Adonis, în vârstă de cinci ani, a creat coperta albumului şi a apărut într-un videoclip al piesei "8AM in Charlotte", relatează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel