O felie de pizza mușcată de Drake, vândută pentru 500.000 de dolari. Postarea care a pus pe jar internauții

Data publicării:
Drake, captură foto Youtube
Descriere foto: Drake, captură foto Youtube

Drake este unul dintre cei mai celebri artiști internaționali, motiv pentru care lucrurile acestuia au ajuns să valoreze o avere, cel puțin în viziunea unora.

Fanii lui Taylor Swift au uimit recent pe toată lumea, după ce au pus la vânzare mai multe lucruri absurde, precum ar fi un borcan cu aer inspirat de vedetă, într-unul dintre concertele sale. Totuși, când nimeni nu s-ar mai așteptat ca lucrurile să meargă mai departe de atât, internauții demonstrează că imaginația nu are limite, mai ales atunci când vrei să faci rost de bani din orice.

Așadar, se pare că rapperul Lil Yachty a venit cu o modalitate destul de unică de a-și crește venitul de pe urma amicului său Drake.

Acesta a decis să vândă o felie de pizza mușcată de celebrul artist, făcând public acest lucru chiar pe rețelele de socializare, notează presa internațională

Dacă la început părea a fi doar o glumă, fanii au luat totul în final în serios, întrucât mesajul artistului a fost clar:

 „Vând această felie de pizza mușcată de Drake pentru 500.000 de dolari.”, a scris el la instastory. 

Te-ar putea interesa și: Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie. Ce ar fi vândut actrița, fără să-i ceară permisiunea fostului soț

Fanii, contrariați de această postare

Mai multe persoane de pe rețelele de socializare și-au bătut joc de această idee a cântărețului și au postat diferite comentarii ironice în mediul online.

„Te face nemuritor când o mănânci?”, spune un internaut.

Un al doilea a răspuns cu: „Dacă cineva o cumpără, îmi dau demisia.”

Cu toate acestea, alții au recunoscut că sunt oameni dispuși care să facă astfel de gesturi disperate, cu gândul de a fi mai aproape de idolul său, prin diferite modalități ciudate.

Un utilizator Twitter a spus alături de un emoji plângând: „Știu pe cineva care ar cumpăra”.

Un altul a adăugat: „Care dintre voi, ciudaților, o să cumpere asta?”.

Un al treilea a intervenit cu: „Cineva să trimită 500.000 de dolari americani, vă rog”.

VEZI și: Channing Tatum, dezvăluiri emoționante despre viața de tată singur: „Încerci să nu-ți strici copiii. Dar știi că o vei face”

Drake, cunoscut pentru comportamentul controversat

Acesta nu este singurul subiect prin care Drake a ocupat primele pagini ale ziarelor zilele acestea. El a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce a apărut în timpul unei transmisiunii în direct cu ojă galbenă pe o mână și cu o pată de albastru pe degetul mic de la mâna stângă.

Cu toate acestea, el nu este nici pe departe primul artist internațional care își colorează unghiile, întrucât Tyler The Creator, A$AP Rocky, Kid Cudi, Lil Nas X și chiar Machine Gun Kelly au adoptat deja această tendință.

Cu toate acestea, se pare că artistul este oricum susținut de fanii care i-au apreciat unghiile colorate.

Un utilizator Twitter a spus: "Oricum. Ați văzut ce culoare aveau unghiile lui Drake aseară? Nu sunt supărată pe băieții care explorează culorile unghiilor".

Un al doilea a adăugat: "Arată bine. Și eu aș alege această culoare".

Citește și: Secretul de familie tulburător al Annei Nicole Smith. Cum a ajuns o tănără celebră și bogată să piardă „controlul” și să moară la 39 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel